1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Investiţia de iluminat stradal, pe întreg platoul Grui, Bughea de Jos – Câmpulung, finalizată şi dată în funcţiune

Marţi, 7 martie 2017, primarul de la Bughea de Jos a anunţat pe pagina sa de socializare o realizare a administraţiei publice locale, aflată pe agenda de lucru a acestui an. Şi Dorel Tănăsescu este adeptul informării cetăţenilor cu ceea ce se întreprinde în beneficiul lor, fiind printre puţinii edili musceleni care au înţeles importanţa transparenţei în activitate şi a deschiderii faţă de cetăţeni, cu care trebuie să dialoghezi, nu să-i ţii la distanţă, în spatele unor porţi inaccesibile publicului, metaforic vorbind. Adică Primăria nu trebuie izolată de oameni, ci lăsată deschisă pentru aceştia, prin ţinerea la curent a contribuabililor atunci când se întâmplă ceva notabil în localitatea lor. Ca o paranteză, am observat că doar primarii cei noi fac acest lucru, cei din „garda veche” perpetuând de la un mandat la altul aceleaşi practici învechite, de a-i face ce-i taie capul, fără să ţină cont de părerea plătitorilor de taxe şi impozite. Nu comunică, nu informează, neavând, probabil, interes să aducă din culisele Primăriei în faţa publicului afacerile derulate cu banii comunităţii, ca la SRL-urile personale. 

Revenind la cele mai recente noutăţi de la Bughea de Jos, primarul Dorel Tănăsescu a prezentat, şi cu vorbe, cu şi fotografii, investiţia de iluminat stradal, pe întreg platoul Grui DJ 732C (Bughea de Jos – Câmpulung), finalizată şi dată în funcţiune pe 7 martie. Potrivit primarului, s-au montat lămpi economice, cu consum redus. „Fac apel şi pe această cale să anunţaţi la Primărie unde este cazul să se intervină pentru buna funcţionare a iluminatului stradal în comunitate.”, a mai precizat edilul de la Bughea de Jos. Primele cereri au apărut în mediul virtual: 

=Cornelia Anuţa: „Stâlpul din zona unde locuiesc eu nu mai are de mult funcţia initială. Dacă se poate face ceva…” 

=Dana Drăgănescu: „Sus, la Mlăci, domnul primar, ar trebui un bec.”

=Bogdan Coman: „Am cerut şi eu într-o şedinţă, la solicitarea familiei Mocanu Petre, dacă se poate monta o lampă în acea zonă.”

=Ciprian Răuţă: „În Poenandre, mai sus de grădiniţă, o lampă nouă, că se arde becul, în fiecare lună îl schimbăm. Mulţumesc frumos.”

„Avizierul” on-line, în care s-a transformat pagina de socializare a primarului Dorel Tănăsescu, incomparabil mai eficient decât clasica afişare a anunţurilor la sediul Primăriei, mai conţine un apel postat tot marţi, 7 martie, destinat “locuitorilor din Mlăci, până la centru – Primărie, Piscul Vlazilor şi Calului, branşaţi la reţeaua de apă potabilă Mlăci-Bratia, să-şi asigure necesarul de apă potabilă în gospodărie până la înlăturarea defecţiunii produse în această seară (n.r. marţi, 7 martie), la staţia de pompare Bratia constatându-se că s-a ars pompa. Vă mulţumesc de înţelegere şi vă asigur de rezolvarea defecţiunii în regim de urgenţă.”, a mai consemnat primarul Dorel Tănăsescu. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!