15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Profesia câmpulungencei care a fost iubita lui Boureanu: turist cu normă întreagă

Mai strălucitoare ca oricând, Adelina Mihăilescu duce o viaţă ca o vacanţă continuă, graţie proiectului de călătorii în care este implicată, urmat, în curând, de un blog de travel şi stil de viaţă. De altfel, crezul său, căruia îi slujeşte în prezent, „a călători este cea mai bună educaţie pe care oricine o poate primi”, a făcut-o să înflorească şi să prindă curaj în capacitatea sa de a se realiza ca persoană independentă, nu ca fostă iubită a unui VIP. La cei 25 de ani ai săi, superba câmpulungeancă, încrezătoare că realizările profesionale, deloc puţine la vârsta sa, vor şterge eticheta de „blonda lui Boureanu”, a văzut cam tot ce era de văzut în Europa şi America. Are pe agendă restul continentelor, Asia fiind deja testată în timpul unui sejur în Israel, din care Adelina şi colaboratoarea sa din proiectul de vacanţe s-au întors recent. Invitată, săptămâna trecută, de Cătălin Măruţă în studioul emisiunii, în care a mai fost prezentă de două ori, pentru a vorbi dsespre relaţia cu fostul politician, Adelina Mihăilescu a dezvăluit cum i se împlineşte cariera profesională pe zi ce trece şi ce planuri are în viitor. Cunoscându-şi gazda ca fiind o persoană pofticioasă, care nu se abţine de la a se înfrupta cu bunătăţile din decor, Adelina a adus delicatese preparate de ea: o tocăniţă cu mămăliguţă şi murături. „Sunt bună şi la casa omului. Nu merg doar în vacanţe, în lux şi la shopping. Am şi gătit, ca să vezi că sunt fată drăguţă. Am văzut că, tot timpul, în emisiune mănânci ba cozonac, ba sarmale, şi am zis să contribui puţin la poftele tale.”, a afirmat ea. „La silueta mea.”, a completat-o Măruţă în timp ce se delecta, în direct, cu preparatele ieşite din mâinile delicatei sale invitate, nemaiputând rezista mirosului care inundase platoul.  

Graţie proiectului de vacanţe, călătoreşte în toată lumea 

Înainte de intrarea Adelinei în platou, Cătălin Măruţă a amintit publicului cum a cunoscut-o pe superba câmpulungeancă, despre care se cuvine a preciza că este mai mult decât o femeie cu aspect irezistibil. În 2010, Adelina Mihăilescu a absolvit Colegiul „Dinicu Golescu” cu a opta medie la nivelul şcolii, 9,68, fiind prima la profilul său, Filologie. Ca să termini „Dinicu”, un liceu de top în Argeş, între primii zece, nu este lucru puţin şi demonstrează că Adelina este şi o fată deşteaptă, nu numai frumoasă de pică. După liceu, a fost admisă la o facultate de stat şi a obţinut şi bursă, graţie rezultatelor bune. A studiat Opinie Publică şi Comunicare la Facultatea de Sociologie a Universităţii Bucureşti, fiind sociolog de profesie. A adăugat pregătirii sale cursuri de Psihologie şi o şcoală de televiziune. În prezent, este „travelpreneur”/„full-time vacantioner” la WorldVentures, adică întreprinzător în domeniul călătoriilor sau, altfel spus, turist cu normă întreagă. Munca ei constă în a călători în toată lumea, lucru pe care îl face împreună cu partenera sa din proiect, Alina, prezentă şi ea „La Măruţă”, la ediţia din 10 februarie 2017 a emisiunii.         

Cătălin a avut-o prima dată invitată în studio pe Adelina Mihăilescu în anul 2014, ocazie cu care a şi cunoscut-o, la puţin timp după despărţirea de Cristian Boureanu, cu care a trăit o poveste de dragoste, încheiată după şapte luni. Politicianul era în perioada de după divorţul de Valentina Pelinel, iar noua relaţie cu musceleanca, pur şi simplu, n-a mers, după cum a mărturisit aceasta. Deşi de scurtă durată, ceea ce s-a întâmplat între Cristian şi Adelina n-a fost o simplă aventură, consumată în timpul unor vacanţe în străinătate, întrucât cei doi şi-au cunoscut familiile. La timpul respectiv, câmpulungeanca a povestit că i-a cunoscut tatăl şi mama vitregă, fratele şi fiica de 14 ani, pe atunci. În urmă cu doi ani, Adelina Mihăilescu afirma că n-o deranjează că i se spune „fosta iubită a lui Cristi Boureanu”, pentru că a fost. Iar în timpul în care au fost iubiţi, au împărţit, vorba prezentatorului, un timp de calitate. „Eu am trăit ceva foarte frumos cu el. N-am ce să-i reproşez, este un om minunat. N-a mers.”, a mărturisit aceasta. 

La sfârşitul săptămânii trecute, când s-a difuzat emisiunea deschisă de Adelina, Măruţă n-a ratat prilejul de a o întreba dacă a păstrat legătura cu acesta. Invitata lui, care a lăsat impresia că nu vrea să reia subiectul, s-a limitat la a preciza: „Nu am mai vorbit, pentru că nu mai avem subiecte în comun. Sunt sigură că este un om fericit, eu sunt un om fericit, a fost o poveste frumoasă, dar s-a încheiat. Suntem oameni civilizaţi. Nu mai avem ce să comunicăm pe această temă.”

„Sunt într-o vacanţă continuă”

După despărţirea de celebrul politician, Adelina a pornit pe un drum, care se pare că îi prieşte. Un drum care duce oriunde în lume, după cum i s-a confesat lui Cătălin Măruţă, pe care l-a revăzut după doi ani, o bună ocazie de a-i împărtăşi acestuia şi telespectatorilor săi noutăţile. „Între timp, au apărut foarte multe schimbări frumoase în viaţa mea. Şi bune.”, a afirmat aceasta, schimbări care se reflectă în aspectul său impecabil. „Am grijă de mine, de alimentaţia mea, de felul în care gândesc, de felul în care simt, de ce fel de oameni am în jurul meu şi atunci rezultatele se văd. (…) Sunt deschisă la tot ce-mi oferă viaţa şi mi-am dorit foarte mult să călătoresc şi să văd lumea. Prin urmare, Dumnezeu mi-a scos în cale un proiect superb, prin care, efectiv, călătoresc.”, a adăugat Adelina, a cărei profesie este să se răsfeţe în timpul unor vacanţe de vis. „Tu, efectiv, lucrezi prin călătorii.”, a întărit Cătălin Măruţă. 

„Sunt într-o vacanţă continuă. Ce poate să fie mai frumos?! Ştiu că sună cumva utopic, însă este un concept internaţional, un concept american, prin care noi călătorim, ne dezvoltăm personal. Abia m-am întors dintr-o vacanţă, săptămâna următoare plec într-alta.”, a mai spus Adelina. 

După emisiunea de vineri, 10 februarie, cele două prietene „au dat o fugă” până în Muntenegru, iar, miercuri, 15 februarie, zburau spre Florenţa. Iar la sfârşitul lunii ianuarie au avut o deplasare la Tel Aviv, prilej de a vizita şi Ierusalim. Practic, călătoriile în lumea întreagă au devenit un fel de business pentru cele două prietene, Adelina şi Alina. „Dacă eşti deschis şi asculţi şi alte păreri, apar şi oportunităţile în viaţa ta.”, a relatat câmpulungeanca cum a apărut această schimbare în cariera sa. 

„Acum sunt focusată pe dezvoltare personală foarte mult, sunt alte planuri ale tinerei. Îmi doresc să devin „life coach”. Deja am în acest sens demersuri, am făcut foarte multe traininguri, particip la seminarii pe teme de dezvoltare personală, prin intermediul acestui concept superb, care mi-a schimbat viaţa. Şi atunci se leagă frumos lucrurile. Sunt o femeie liberă şi împlinită.” „Mă bucur foarte mult pentru tine că ţi-ai găsit liniştea. Şi că ai ocazia să vezi lumea.”, a susţinut-o Cătălin Măruţă. „Sunt ok, îmi place să particip la diverse evenimente, în care aflu despre mine, nu vorbim numai despre dezvoltare personală, ci şi despre dezvoltare profesională. Cunoscând foarte mulţi oameni din multe medii, şi culturale, şi sociale, am acces la informaţie.”

Pentru Adelina, care a petrecut, vara trecută, împreună cu celebrul hair-stylist Geta Voinea, o prietenă bună, o vacanţă pe sufletul său la Miami, visul american rămâne în picioare. A stat la un hotel de top de cinci stele, unde este, de obicei, cazat Barack Obama. Întrucât a amintit despre oameni dragi, mama rămâne cea mai bună prietenă şi cea mai mare susţinătoare a sa.  

Cele două prietene vor lansa un blog de travel şi life style

Pe lângă proiectul de vacanţe, Adelina Mihăilescu a anunţat că, împreună cu Alina Ioana Hotulig, lucrează la un alt proiect: un blog de travel şi life style, a cărui lansare se pregăteşte. „Travel, pentru că asta facem. Împreună cu Alina, care este prietena şi colaboratoarea mea, merg în vacanţe. Ne creăm un stil de viaţă, care ne face fericite. Vrem să împărtăşim şi altora stilul nostru de viaţă şi, poate, inspirăm şi altă lume. Nu vrem să dăm sfaturi, ci să împărtăşim ceea ce trăim noi. În curând, va fi acest blog legat de viaţă, stil de viaţă sănătos, fashion, travel, aşa că sunteţi invitaţi. Oamenii vor afla despre un concept care a luat amploare în România. Scopul nostru este să ajutăm şi alţi oameni să-şi atingă visele prin acest proiect, care aduce foarte multe lucruri.”, a anunţat ea. „Mă bucur foarte tare că-ţi merge bine, că-ţi merge din ce în ce mai bine, pentru că viaţa ta s-a refăcut după toată povestea în care ai fost implicată.”, a încheiat Cătălin Măruţă, nu înainte de a o întreba, mai pe ocolite, dacă are iubit. „Este o zonă uşor sensibilă, nu că nu aş fi curtată, însă, când va apărea persoana potrivită, cu siguranţă, voi simţi şi nu mă voi feri s-o fac şi public.”, a anunţat la final Adelina Mihăilescu. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!