15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Fotomodelul Alexa Bizon, schimbare totală de look, la început de 2017

Niciodată, Gruiul, cu periferiile sale deplorabile, încremenite, parcă lipsite de suflet, n-au arătat atât de vii ca în fotografiile lui Dan Niculescu având-o ca model pe verişoara sa, Alexa Bizon, una dintre cele mai frumoase fete din Câmpulung. Cel mai recent pictorial nu ocoleşte zonele mai puţin „prezentabile” ale cartierului situat la înălţime geografică (şi atât), ci, dimpotrivă, le aduce la viaţă graţie luminii puse de artist în fotografiile sale şi, mai ales, graţie prezenţei Alexei, un fotomodel de care aparatul s-a îndrăgostit iremediabil. Dan a ales pentru şedinţa foto realizată împreună cu cea care îi împărtăşeşte pasiunea pentru frumos câteva locuri din Grui, departe de a fi o carte de vizită în realitate. În realizările fotografice ale profesionistului care manevrează camera cu mare artă, strada Ion Ţicăloiu, cea care mărgineşte blocurile ANL şi cele aflate în continuare de ruina Melanei, este de nerecunoscut. Această arteră situată la margine de cartier a fost aleasă drept fundal contrastant, prin carosabilul jalnic şi faţadele triste ale imobilelor, cu apariţia feminină preţioasă, care domină prin ţinuta-i sobră. Îmbrăcată într-un palton negru, elegant, Alexa este cu adevărat o apariţie în peisajul umil al unui cartier care, în trecut, era tot un freamăt de la un capăt la altul. 

2017 a însemnat o schimbare de look a atrăgătoarei câmpulungence, care a renunţat la superbul roşcat al părului, cu care a tăiat respiraţia cunoscuţilor şi nu numai, în favoarea unei nuanţe de blond romantic, mult mai potolit, care o transformă parcă în altă persoană. Noua culoare a podoabei capilare a stârnit aprecieri în mediul virtual, unde a fost postat cel mai nou album având-o pe Alexa în faţa aparatului foto, iar pe Dan Niculescu, în spatele lui. 

Un leagăn ruginit l-a inspirat pe artist în a-l folosi ca decor pentru Alexa, blondă, şic şi foarte studioasă, după ţinuta „college girl” aleasă pentru shooting-ul realizat în Grui. Fetele, ca fetele, au fost curioase să afle amănunte despre noua coafură a modelului, care a profitat de ocazie pentru a face puţină promovare şi salonului de înfrumuseţare căruia i se datorează aspectul proaspăt. De altfel, tânăra în vârstă de 20 ani, pe care îi va împlini pe 13 februarie, pare să fie adepta schimbărilor radicale, trecând într-un timp relativ scurt de la brunet, la roşcat, iar, astăzi, este blondă. 

Visul Alexandrei, după cum am mai relatat şi cu altă ocazie, este să devină designer vestimentar, motiv pentru care şi-a dorit să urmeze Universitatea Naţională de Artă din Bucureşti. A învăţat să pozeze împreună cu Dan, care, la rândul lui, învăţa să fotografieze. Dificultatea începutului a fost depăşită de amândoi, care au ajuns să împărtăşească o pasiune “nevindecabilă”: fotografia şi modelling-ul. „Noaptea albă a designerilor” a fost primul eveniment fashion, în cadrul căruia a urcat pe podiumul unei defilări. Şi a făcut-o purtând spectaculoasele ţinute de seară ale creatorilor Andreea Iordache, Scarlet (Alina Clapa), Casa de Modă “April” (Carmen Rădulescu). O provocare pentru tânăra din Muscel a reprezentat-o colecţia Cristinei Trifan, compusă din rochii inspirate din “Cultul Vrăjitoarelor”.

Conştientă că „profesia” de fotomodel este temporară, Alexa speră să acceadă în lumea creatorilor de modă şi să-şi consolideze o carieră în acest domeniu fascinant. Trebuie să mai spunem că tânăra este atât de talentată încât unele dintre coafurile şi machiajele studiate, realizate pentru şedinţele foto cu o anumită temă, au fost creaţie proprie. Şi nu s-a dat înapoi de la a pune ea însăşi mâna pe aparatul de fotografiat, pentru a-l înţelege pe cel aflat în postura de a da indicaţii. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!