25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Fotograful câmpulungean Dan Niculescu promovează imaginea Şi hainele lui Dorian Popa

Artistul fotograf Dan Niculescu, aflat, momentan, în „focul”, la propriu şi la figurat, examenului de Bacalaureat, se pregăteşte să-şi urmeze visul de a-şi consolida o carieră în domeniul artelor. Al artei vestimentare, mai exact, fiind pasionat de fashion, el însuşi trecând din spatele în faţa camerei foto, ca model. În discuţiile purtate cu jurnaliştii, tânărul a mărturisit de fiecare dată că îşi doreşte să urmeze Universitatea de Arte Bucureşti, Secţia Design Vestimentar. Că fashion-ul este o pasiune la fel de puternică precum fotografiatul, care i-a adus recunoaşterea în branşă, graţie pictorialelor având ca subiect vedete ale industriei muzicale prezente, o dovedesc shooting-urile avându-l ca protagonist pe Dan Niculescu, cel mai adesea costumat în creaţiile comercializate de magazinul de haine „Dorian Popa Shop”. De altfel, cântăreţul deţine cel mai mare număr de fotografii în colecţia artistului câmpulungean, care apare în foarte multe ipostaze alături de acesta. Cucerit de talentul lui Dan Niculescu, Dorian Popa a apelat la serviciile sale de fotograf profesionist, atât pentru el, ca artist, cât şi pentru colecţia sa vestimentară.

Imaginile din cel mai recent videoclip al lui Dorian Popa, „Buze”, în care cântă împreună cu What’s Up, îl au ca autor pe câmpulungeanul nostru, care şi-a găsit loc între fotograţii preferaţi de VIP-urile din show-bizz-ul românesc. Să nu omitem evenimentul muzical al anului, „Forza ZU”, unde au trecut prin faţa camerei manevrate de Dan Niculescu nume  foarte cunoscute celor din generaţia sa: Dorian Popa, Shift, Ruby, Adelina Pestriţu, Claudia Iosif, Alexandra Năftănăilă sau Sandra N, pe numele de scenă, Dani Oţil, etc.      

Portofoliul de artişti care s-au lăsat fotografiaţi de Dan Niculescu îi mai cuprinde pe Adrian Sână, Lora, Ana Baniciu, Mellina, Mircea Eremia, Kaira, Leyla, unii dintre aceştia colaborând, alături de stilişti notorii în materie de make-up şi coafură, cu artistul muscelean, în cadrul proiectului său „A By Dan Niculescu”, A de la artist.    

Afirmaţia potrivit căreia lui Dan îi mai şi place să lase obiectul muncii, pentru a fi el însuşi personajul principal al şedinţei foto este susţinută de recenta „regie” realizată împreună cu colegul Adrian Chiru, unul dintre cei mai buni în domeniu din Câmpulung şi zonă, şi modelul Alexa Bizon. Fotografiile inspirate de seria de acţiune „James Bond” au fost realizate în decorul Mausoleului Mateiaş. „Din când în când, şi fotograful mai trebuie fotografiat, nu?”, este mesajul care însoţeşte imaginea în care Dan şi Alexa recreează un cadru al afişului de promovare a seriei avându-l ca personaj principal pe Agentul 007. Alexa, după cum a anunţat Dan, face parte dintr-un scurt metraj, pe care îl va filma în curând. 

Verişoara sa a fost protagonista unui pictorial realizat în această primăvară, avându-l ca autor pe Dan, intitulat „Queen of spiders”. Alexa poartă o interesantă ţinută semnată Ana Novic, iar decorul este de-a dreptul incredibil, fiind incluşi în peisaj nişte păianjeni uriaşi, cât să-ţi provoace furnicături pe şira spinării.

La începutul anului, cu ajutorul celor care îi admiră munca, Dan a câştigat concursul care îi oferea o pagină în revista „Trend Prive Magazine”. Câştigătorul locului I devine tot mai specializat în fotografia de modă, o dovadă care întăreşte această afirmaţie constituind-o proiectul „Feeric Fashion Days 2015”, pentru care a realizat un catalog impresionant al colecţiilor prezentate în cadrul evenimentului. „Feeric, cea mai frumoasă experienţă de până acum!”, cum a descris-o tânărul care a întregit echipa de specialişti implicaţi în FFD 2015. Însăşi redutabila revistă „OK! Magazine” a publicat creaţiile sale, semn că Dan Niculescu a păşit deja în lumea celebrităţii.                   

În 2016, tânărul a spus adio vieţii de licean, pe parcursul căreia s-a ocupat, aşa cum am arătat, de debutul într-o carieră care se anunţă promiţătoare, petrecând cu colegii de la „Dan Barbilian” la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, apoi la banchetul de absolvire, la „Imperial Ballroom”. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!