1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Diana şi Niki Istrate şi-au creştinat băieţelul

Foştii sportivi de performanţă câmpulungeni, Diana şi Niki Istrate, au devenit părinţi la începutul anului, pe 31 ianuarie 2015, când atleta a născut un băieţel perfect sănătos, de 3.850 grame. Cei doi şi-au unit destinele în iulie 2011, după şapte ani de iubire, atât în faţa Ofiţerului de Stare Civilă, cât şi în faţa lui Dumnezeu. Tinerii, însoţiţi de părinţii spirituali, Daniela şi Iulian Păcioianu, s-au cununat religios la Biserica „Sfântul Nicolae”. 
Până în zori, la Restaurantul „Ciobănaşul” au petrecut cei doi părinţi, alături de naşi, rude şi prieteni la botezul micuţului Nikolas, care a fost creştinat pe 31 mai, slujba religioasă având loc tot la Biserica „Sfântul Nicolae”. Cea care l-a năşit pe micuţ a fost Ioana Păcioianu, fiica naşilor de cununie. Nikolas a schimbat mai multe ţinute de-a lungul evenimentului, de la clasicul costumaş, cu cămaşă şi vestă, plus şapcă şi încălţări ca ale lui Al Capone, la tradiţionalul costum popular, cu piese cusute cu modele specifice zonei Maramureş. Pe timpul evenimentului, cel mic a fost foarte cuminte, fiind un puşti foarte mâncăcios şi vânjos pentru vârsta lui. A făcut senzaţie şi tortul, cu trei etaje, din marţipan şi ornat cu îngeraşi şi bebeluşi. Cei doi sportivi locuiesc acum în Bucureşti, unde Diana a ajuns asistent manager la Mihai Morar, moderator la emisiunea „Răi, da’ buni”, difuzată la Antena 2. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!