23.5 C
Campulung Muscel
09/08/2022

Anton Arghira, membru în Biroul Federal al Federaţiei de Lupte

Joia trecută, Federaţia Română de Lupte şi-a ales un nou preşedinte. Pentru postul de şef al acestui for s-a înscris doar Răzvan Pârcălabu, fostul preşedinte, care se află în această funcţie din 2013. Adunarea Generală a Federaţiei Române de Lupte a avut loc la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român din Capitală, iar reprezentanţii cluburilor sportive şi-au ales pe cei care le vor conduce destinele în următorii patru ani. Înainte de alegerile din 26 ianuarie 2017, Biroul Federal a validat candidatura lui Răzvan Pârcălabu la funcţia de preşedinte, dar şi pe cele ale candidaţilor la funcţiile de vicepreşedinte, respectiv membru în Biroul Federal. Pentru cele două posturi de vicepreşedinte s-au înscris patru candidaţi: Constantin Borăscu, Alexandru Ballai, Lucian Luca şi Damian Răileanu. De asemenea, pentru cele şase posturi de membru în cadrul Biroului Federal s-au înscris opt candidaţi, printre care şi musceleanul Anton Arghira, coordonatorul loturilor naţionale de seniori, tineret şi juniori. Antrenorul de la CSM Muscel Câmpulung s-a luptat pentru un loc în Biroul Federal cu Adrian Dacica, Ferenc Gyarmati, Valerică Gherasim, Marian Sandu, Gigi Pambuca, Constantin Scuturiciu şi Eusebiu Diaconu. 

Astfel că, după alegerile din cadrul Adunării Generare a Federaţiei Române de Lupte, câmpulungeanul Anton Arghira a fost desemnat membru în Structura Biroului Federal. Arghira va conduce, pentru următorii patru ani, alături de Răzvan Pârcălabu, preşedinte; Constantin Borăscu, vice preşedinte; Alexandru Ballai, vice preşedinte; Adrian Dacica, membru; Fedec Gyarmati, membru; Marian Sandu, membru; Constantin Scuturiciu; Gigi Pambuca.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!