6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Marţi, termen în procesul proxeneţilor din blocul 17

Dosarul în care eleva Alis Nicoleta Bărăitaru este judecată, alături de Alexandru Leontin Finţoiu şi Dan Andrei Lică, debutează cu o amânare, pentru 31 ianuarie 2017. Conform rechizitoriului nr. 164D/P/2016 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Piteşti, Alis Nicoleta Bărăitaru, de 17 ani, este cercetată pentru trafic de minori şi proxenetism, sub măsura controlului judiciar, Dan Andrei Lică, de 27 de ani, pentru trafic de minori, iar Alexandru Leontin Finţoiu, de 28 de ani, pentru proxenetism şi trafic de minori, ultimii doi în arest preventiv. Bărbaţii au ajuns în arest după o razie a poliţiştilor la mai multe blocuri din Vişoi, fiind suspectaţi că sechestrau minore, pe care le obligau să se prostitueze. 

Judecarea celor trei tineri a debutat, la Tribunalul Argeş, pe 16 decembrie 2016, când instanţa a admis rechizitoriul prezentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Piteşti, primul termen derulându-se marţi, 17 ianuarie 2017 şi, aşa cum am menţionat mai sus, cauza a fost amânată pentru 31 ianuarie.

Cei doi bărbaţi, Dan Andrei Lică şi Alexandru Leontin Finţoiu, în prezent în Penitenciarul Mioveni, au cerut de mai multe ori completelor penale de la Tribunalul Argeş să fie cercetaţi sub măsura arestului la domiciliu, dar, de fiecare dată, le-au fost respinse acţiunile.

Alis Nicoleta Bărăitaru mai este suspectă de proxenetism alături de învăţătorul de la Şcoala Jugur, Ioan Popescu, de 51 de ani şi Ştefan Nedelcu, de 70 de ani. Adolescenta este suspectată că le furniza bărbaţilor fete, colege de liceu, pe care le convingea să întreţină relaţii sexuale, iar ea primea diferite sume de bani, comision.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!