1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Parchetul, nemulţumit de sentinţa dată proxenetului Cercel

La începutul lunii februarie, pe data de întâi, se judecă, la Curtea de Apel Piteşti, contestaţia deciziei Tribunalului Argeş în cazul câmpulungeanului Virgil Cercel, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare şi doi ani interzicerea unor drepturi, pentru proxenetism. Cererea a fost formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Piteşti.

Virgil Cercel a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce s-a îmbogăţit rapid de pe urma unei fete, pe care a exploatat-o sexual, cu acordul ei. Bărbatul a fost reţinut pe 16 iunie 2016, pentru trafic de minori, dovedindu-se că, în perioada octombrie 2015 şi până la data când a fost „săltat”, a obţinut, împreună cu altă persoană bănuită, din activitatea infracţională, aproximativ 60.000 de lei. Din cercetări a reieşit că cei doi suspecţi ar fi racolat şi obligat o minoră de 16 ani, de condiţie medie, Elena Marcela F., din comuna Poienarii de Muscel, să practice prostituţia în Câmpulung şi comunele limitrofe. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!