0.7 C
Campulung Muscel
07/12/2023

A promovat concursul Marius Şendroiu este oficial adjunctul comandantului Poliţiei Câmpulung

Comisarul şef Marius Şendroiu este adjunctul şefului Poliţiei Câmpulung, după ce a promovat examenul pe postul pe care l-a deţinut cu împuternicire. Concursul l-a susţinut pe 9 ianuarie, la IPJ Argeş, iar acum, după ce l-a promovat, este „plin” adjunctul comandantului Gheorghe Ciolan, comandantul Poliţiei Câmpulung.

Marius Şendroiu a fost numit adjunct la Poliţia Câmpulung începând cu 1 aprilie 2016, după ce predecesorul său, Ion Mândroi, s-a pensionat. A fost detaşat de la Rucăr, unde conducea Secţia de Poliţie Rurală nr. 13, din localitate. De Ziua Poliţiei, anul trecut, a fost premiat de inspectorul şef al IPJ Argeş, chestorul Ionel Ispir, pentru rezultatele bune pe linia stopărilor de material lemnos şi, în principal, pentru dosarul care a ajuns în instanţă şi care are nu mai puţin de 56 de inculpaţi din Dragoslavele, toţi cercetaţi pentru infracţiuni silvice. Un alt dosar de răsunet la care a participat a fost cel de reţinere a celor 25 de bărbaţi din Muscel, pe 5 octombrie 2016, acuzaţi de proxenetism. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!