1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Musceleanca Lorena Manu, promovată în concertele sale de Monica Anghel

Marea cântăreaţă a României, Monica Anghel, o promovează pe eleva sa, Lorena Manu, postând de curând, pe contul său de Facebook, o filmare din timpul emisiunii „Party-tura lui Morar”, difuzată la Antena Stars, deschisă de adolescenta din Câmpulung, care, în prezent, studiază la Bucureşti. „Dragii mei, ea este Lorena, are 14 ani, am mare încredere în ea, sensibilitate, măsură, simţ artistic şi talent cu carul! Voi ce părere aveţi?”, şi-a consultat admiratorii Monica Anghel, pe 18 ianuarie 2017, când a difuzat înregistrarea cu Lorena, participantă la „Concertul aniversar” de la “Party-tura lui Mihai Morar”, în cadrul căruia s-au duelat vocile de aur ale României. După momentul tinerei cu origini muscelene, Mihai Morar a susţinut că prestaţia fetei i-a amintit de Monica Anghel, în 1986, anul debutului uneia dintre cele mai îndrăgite artiste ale ţării. 

În 2016, interpreta a sărbătorit cei 30 de ani de carieră muzicală printr-un concert intitulat „Monica Anghel şi invitaţii săi”, pe scena evenimentului derulat în Parcul Crângaşi din Sectorul 6 urcând, alături de nume consacrate precum Luminiţa Anghel, Nico, Vlad Miriţă, Alexandru Anghel, George Miron, şi câmpulungeanca Lorena Manu. Soliştii au fost acompaniaţi de maestrul Ionel Tudor şi Andrei Tudor Band, alături de care Lorena Manu a mai cântat, în septembrie 2014, în Berăria H. Pe scenă s-a aflat şi Monica Anghel, care a îndemnat publicul s-o susţină pe fata în vârstă de doar 13 ani la acel moment, care a arătat că promite. „Este foarte talentată şi îi doresc o carieră în muzică, plină de realizări frumoase! Aşa cum am mai spus, voi, publicul, aveţi puterea de a ridica un artist bun la adevărata lui valoare!”, scrie Monica Anghel despre Lorena. 

„Eşti superbă! Vei fi o mare stea a muzicii româneşti! Eşti mândria muscelenilor!”, se manifestă entuziasmaţi telespectatorii de acasă, după ce au vizionat postarea marii noastre artiste naţionale, cu fragmentul din „Party-tura lui Morar” având-o ca protagonistă pe câmpulungeanca deschizând concertul aniversar „Monica Anghel& Friends”, recreat în platoul de la Antena Stars. În prezent, Lorena Manu trăieşte în Capitală şi studiază la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti”.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!