3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Din cauza vitezei, două tamponări la Dealul Sasului

Două accidente rutiere, în care au fost implicate patru maşini, au avut loc, ieri, în jurul prânzului, pe DN 73, în comuna Dâmbovicioara, pe serpentinele de la Dealul Sasului, la doar câteva minute distanţă unul de altul. Din fericire, chiar dacă autovehiculele s-au izbit violent, două câte două, o singură persoană a fost rănită uşor, fără să necesite deplasarea la spital, însă pagubele materiale au fost însemnate. Ambele accidente au avut drept cauză probabilă neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Primul incident rutier s-a petrecut în jurul orei 12.00, în zona de urcare dinspre Podul Dâmboviţei spre Dealul Sasului, în apropierea complexului turistic. Şoferul unui autoturism de teren Porsche Cayenne, Bogdan Teodor Cristescu, de 44 de ani, dintr-o localitate din judeţul Dâmboviţa, care se îndrepta spre Braşov, a tăiat în viteză o curbă periculoasă la dreapta, nu a mai avut timp să redreseze maşina şi s-a izbit frontal de o autoutilitară Volkswagen, care se deplasa regulamentar, din sens opus, condusă de Adrian Alexandru Albu, din Buzoieşti, Argeş. În urma impactului, maşinile au fost avariate considerabil, iar o tânără, Raluca C., de 27 de ani, pasageră a maşinii de teren, s-a lovit uşor la faţă, însă rănile au fost minore şi nu a fost nevoie de transportarea acesteia la spital pentru îngrijiri medicale. 

După numai câteva minute, dincolo de zona cabanelor de la Dealul Sasului, spre Valea Urdii, a avut loc un accident rutier similar, protagoniste fiind în acest caz două autoturisme: un Opel Astra, înmatriculat în Bucureşti, şi un Peugeot 206, cu numere de Argeş. Vinovat de producerea accidentului este şoferul primei maşini, care a tăiat tot o curbă la dreapta, venind dinspre Braşov, şi a intrat în plin în autoturismul de fabricaţie franceză, ambele autovehicule fiind “şifonate” destul de serios. Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările de rigoare pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au stat la producerea accidentelor, dar şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!