-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Cazul criminalului de la Godeni Bărbatul care şi-a înjunghiat concubina, în arest până la anul

Până va fi trimis în judecată pentru omor, Ion Ispas, din Godeni, rămâne în arest până pe 1 ianuarie 2017, când, cel mai probabil, Tribunalul Argeş, la cererea Parchetului, îi va prelungi şederea în penitenţă.

Ion Ispas, de 61 de ani, a ajuns, pe 3 noiembrie, în arestul IPJ Argeş după ce şi-a înjunghiat concubina, Elena Dobre, de 46 de ani, care, ulterior, a murit la spital. Originar din satul Coteşti, comuna Godeni, Ion Ispas trăia, de aproape 20 de ani, în concubinaj cu Elena Dobre, relaţia lor fiind presărată încă de la început cu certuri şi bătăi, bărbatul devenind violent pe fondul consumului de alcool. Pe 2 noiembrie, Ion Ispas a fost reţinut de poliţiştii musceleni pentru audieri, în timp ce femeia înjunghiată se zbătea între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean. În prezenţa procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, bărbatul le-ar fi spus poliţiştilor că nu a dorit să-şi omoare concubina şi că, după o ceartă cu ea, ar fi vrut s-o sperie, aruncând cu cuţitul în direcţia ei. După ce a fost înjunghiată, Elena Dobre a sunat după ajutor la 112, medicii găsind-o în genunchi şi cu dificultăţi în a respira. Ambulanţa a transportat-o la Spitalul Municipal Câmpulung, însă, dată fiind gravitatea rănii, medicii de aici au decis transferul victimei la Spitalul Judeţean Argeş. Din nefericire, a doua zi, pe 2 noiembrie, în jurul prânzului, în ciuda eforturilor medicilor, femeia s-a stins din viaţă.

Pe 24 noiembrie, Ion Ispas a ajuns în faţa Completului Secţiei Penale a Tribunalului Argeş cu propunerea venită din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, de prelungire a arestului preventiv cu încă 30 de zile, din 3 decembrie 2016 şi până pe 1 ianuarie 2017, inclusiv, cu care magistraţii au fost de acord. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!