15.5 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Un bărbat din Cetăţeni distruge periodic reţeaua de cablu a firmei Clar Tv Muscel

Abonaţii din comuna Cetăţeni au rămas, sâmbăta trecută, fără internet, televiziune prin cablu sau telefonie după ce reţeaua de fibră optică a firmei Clar TV Muscel a fost vandalizată. Din păcate, cu astfel de fapte se confruntă periodic operatorul cu pricina, nu numai în Cetăţeni, ci şi în alte localităţi, motiv pentru care conducerea societăţii a decis să ofere recompense celor care oferă indicii clare, care să conducă la prinderea făptaşilor. Este pentru a doua oară, în decurs de o lună, când abonaţii din Cetăţeni rămân fără cablu, fibra optică fiind tăiată cu toporul în aceeaşi zonă, situată undeva în satul Lăicăi. Dacă la primul incident s-a considerat că a fost vorba despre un gest întâmplător al unei persoane rău-intenţionate, după avaria de sâmbăta trecută, tehnicienii firmei de cablu şi-au dat seama că cineva le poartă sâmbetele şi au sesizat actul de vandalism la 112. 

Un echipaj al Poliţiei Câmpulung s-a deplasat la locul cu pricina şi, după ce au constatat că cele sesizate se confirmă, au demarat cercetările pentru depistarea autorului, întocmind în acest caz dosar penal pentru distrugere. N-a fost greu să-l găsească pe făptaş, acesta fiind, pare-se, un personaj cunoscut în comună, nu neapărat prin faptul că învârte afaceri prospere, ci, mai degrabă, prin prisma numeroaselor scandaluri în care a fost implicat şi care i-au adus pe cap dosare de cercetare penală, după cum spun localnicii. La finalul cercetărilor, dacă va fi găsit vinovat, împotriva acestuia se vor lua măsurile legale care se impun.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!