1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

S-a stabilit cine sunt cei cinci registratori la Spital

Printr-o hotărâre a managerului Spitalului Municipal, Grigore Stănescu, din 19 octombrie 2016, s-a dispus reluarea probei „interviu” a concursului pentru ocuparea celor cinci posturi de registrator medical, debutant. Etapa concursului s-a derulat marţi, 25 octombrie, de la ora 10.00, la sediul administrativ al Spitalului Municipal, cu aceeaşi metodologie privind desfăşurarea probei. 

La concurs şi-au depus dosarele 40 de candidaţi, unuia singur fiindu-i respins, pe motiv că nu a prezentat un certificat de competenţe operare pe calculator avizat de o structură guvernamentală. La proba scrisă, test grilă, care a avut loc pe 11 octombrie, au absentat 7 dintre cei înscrişi, fiind susţinută de 31, doar 14 reuşind să obţină minim 50 de puncte pentru a putea fi declaraţi admişi şi primiţi la următoarea, de testare a abilităţilor de operare pe calculator. 

După proba practică, din 13 octombrie, au promovat 7 inşi, care au avut posibilitatea să intre la interviu, pe 17 octombrie. Pentru că Mihaela Magdalena Manoloiu a contestat punctajul primit la interviu, iar comisia de soluţionare a contestaţiilor i-a admis acţiunea, venind cu propunerea de reluare a ei, managerul Spitalului a fost de acord. 

Miercuri, 26 octombrie, au fost afişate punctajele primite de cei şase, Florina Oana Coman fiind absentă la interviu, dar şi procesul verbal cu datele centralizate. La ultima probă, punctajele au fost: Florin Savu: 74 de puncte (faţă de 61 de puncte, prima dată), Petra Magdalena Ghinea: 73 de puncte (faţă de 62 de puncte, prima dată), Elena Cristina Stancu: 73 de puncte (faţă de 60 de puncte, prima dată), Mihaela Magdalena Manoloiu: 72 de puncte (faţă de 33 de puncte prima dată), Dragoş Marian Pătru: 69 de puncte (faţă de 59 de puncte, prima dată) şi Mirela Ardeleanu: 65 de puncte (faţă de 67 de puncte, prima dată).

După centralizarea rezultatelor la cele trei probe, mai ales că nu au fost înregistrate contestaţii la interviu: testul grilă, proba practică şi interviul, au fost declaraţi admişi pe cele cinci posturi: Elena Cristina Stancu, cu 74 puncte; Petra Magdalena Ghinea, cu 73,67 puncte; Dragoş Marian Pătru, cu 72,67 puncte; Florin Savu, cu 72,67 puncte, şi Mihaela Magdalena Manoloiu, cu 71,33 puncte.

Mirela Ardeleanu a fost singura care, la a doua înfăţişare în faţa comisiei de evaluare, pentru susţinerea interviului, a fost notată mai puţin decât prima dată, ajungând de la prima pe listă la prima sub linie.

Candidaţii declaraţi admişi trebuie să se prezinte la post în termen de maxim 15 zile calendaristice de la data afişării rezultatului final. Prin excepţie, în urma formulării unei cereri scrise şi temeinic motivate, candidatul declarat „admis” la concurs poate solicita, în termen de trei zile lucrătoare de la afişarea rezultatului concursului, un termen ulterior de prezentare la post, care nu poate depăşi 20 de zile lucrătoare de la data afişării rezultatului concursului. În cazul neprezentării la post la termenul stabilit şi în lipsa unei înştiinţări, postul este declarat vacant, urmând să se comunice candidatului care a obţinut nota finală imediat inferioară posibilitatea de a ocupa postul respectiv. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!