25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Locurile eligibile la parlamentare ale ALDE, ocupate

Ieri, ALDE Argeş a făcut publice numele candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Lista cu propuneri a fost definitivată în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente a ALDE Argeş, desfăşurată miercuri, 19 octombrie, la Muzeul Judeţean Argeş. Cu această ocazie, a fost aprobată lista cu numele membrilor de partid, care vor candida pentru Camera Deputaţilor şi Senat. În comunicatul emis de partid se subliniază faptul că toţi candidaţii provin din Argeş, nefiind niciun nume impus de la centru.

Astfel, ordinea celor care candidează pentru Senat s-a stabilit: Tudor Pendiuc, Simona Brătulescu, Robert Tudorache şi Aurel Iacşa.

Pentru Camera Deputaţilor au fost stabilite primele două poziţii, care vor fi ocupate, în ordine, de deputatul Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE la nivel naţional, şi Bogdan Ivan. 

Pe lista pentru Camera Deputaţilor au mai fost nominalizaţi şi primarul de la Coşeşti, Nicolae Pană, Codruţ Matei, Eny Pavel, Gheorghe Molea, dar şi colonel dr. ing. Nicolae Mazilu, decorat cu Semnul onorific „În serviciul armatei pentru ofiţeri”. 

În cursul următoarelor zile, lista şi ordinea celorlalţi candidaţi vor fi definitivate, urmând să fie aprobate în cadrul Delegaţiei Naţionale Permanente ALDE.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!