25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Începe Toamna Musceleană!

Anul acesta, administraţia locală a reînviat o tradiţie întreruptă cu mai mulţi ani în urmă, „Festivalul Toamnei Muscelene”. Coorganizatorul evenimentului, Palmyra Events, vă aşteaptă în Piaţa Primăriei cu o varietate de oferte de produse alimentare tradiţionale, anunţând că cea mai tentantă va fi fasolea cu cârnaţi, asortată cu ceapă roşie şi murături, mâncare la care se doreşte să se depăşească recordul de 1.000 de porţii. Pentru cei înfometaţi, nu vor lipsi din meniurile standurilor pastrama, bulzul, iar vinul şi mustul vor fi din belşug. O altă specialitate care nu trebuie ratată este saramura de crap, pe lângă preparatele care sunt nelipsite de la serbările câmpeneşti, mititeii, frigăruile, cârnaţii sau friptura. 

Începând de astăzi şi până duminică, distracţia va fi la cote maxime, datorită formaţiilor invitate şi programelor oferite de Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”. Centrul oraşului va fi împânzit de standuri de prezentare şi vânzare a produselor agricole de sezon, dar şi a celor cu articole de îmbrăcăminte şi pielărie. Coorganizatorul din acest an are o altă surpriză, o inedită piramidă, de circa trei metri înălţime, care va fi, de fapt, o expoziţie tematică cu produse de toamnă, de toate felurile, mărimele şi culorile. Haideţi să cinstim cum se cuvine toamna!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!