25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Pieton, lovit pe acostamentul DN 73

Vineri seara, un bărbat de 61 de ani, din Mioveni, a fost accidentat, la Stâlpeni. Omul mergea pe acostamentul DN 73, când a fost lovit de o maşină al cărei şofer adormise la volan şi a scăpat autovehicolul de sub control chiar în zona pe care o tranzita victima. Cornel P. a ajuns la spital cu fracturi la ambele picioare.

Bărbatul chiar a fost ghinionist. Cornel P., de 61 de ani, din Mioveni, s-a convins vineri seara, pe propria-i piele, de ce înseamnă să te afli la locul nepotrivit. Bărbatul era în comuna Stâlpeni şi mergea pe acostamentul DN 73, şoseaua Piteşti – Câmpulung. Afară ploua foarte rău, iar bărbatul a ales să meargă pe acostament, cu toate că zona era prevăzută şi cu trotuar, numai că, pentru a ajunge acolo, pietonul avea de trecut un şanţ din beton. Comoditatea l-a costat scump, fiind lovit de o maşină. Lucian Mihail D., de 22 de ani, din Stâlpeni, se afla la volanul unui Volkswagen Golf,  îndreptându-se dinspre Piteşti către Câmpulung, în aceeaşi direcţie cu pietonul. La un moment dat, a pierdut controlul volanului, l-a lovit pe bărbat, făcându-l una cu pământul, după care, maşina a încălecat peste şanţul din beton. Autovehiculul s-a oprit la circa un metru de o cruce amplasată pe marginea şoselei, semn că acolo avusese loc, cândva, un accident mortal. În urma loviturii puternice, victima a suferit fracturi la picioare. Omul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei, fiind transportat la spital, în stare gravă. Despre tânărul şofer se spune că ar fi adormit la volan. Numai un ghinion teribil a făcut ca acesta să piardă controlul volanului chiar în dreptul pietonului. Dacă s-ar fi întâmplat cu un metru mai departe, bărbatul ar fi scăpat nevătămat. Astfel, victima va avea nevoie de multe zile de spitalizare până când va putea să meargă din nou. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!