22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

S-au ocupat cele două posturi de muzeograf

Echipa Muzeului Municipal Câmpulung s-a mărit cu încă doi muzeografi, grad profesional I şi II. Concursul a debutat pe 15 septembrie, când a fost data limită de depunere a dosarelor, proba scrisă a fost programată pentru 26 septembrie, iar interviul pentru 29 septembrie 2016. Ambele posturi, de muzeograf I şi de muzeograf II, au avut aceleaşi condiţii specifice, cu diferenţa că, la muzeograf I, vechimea în specialitatea studiilor era de 6 ani, iar la muzeograf II, între unul şi trei ani. Restul condiţiilor au fost la fel: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-una dintre specializările: Istorie, Arheologie, Muzeologie sau Istoria Artei; cunoştinţe Limba Engleză, nivel mediu; cunoştinţe de operare PC, nivel de bază sau mediu; perfecţionări/specializări în domeniul Muzeologiei dovedite prin deţinerea unei/unui diplome/certificat de participare la un curs în acest domeniu, constituind avantaj. Pentru ambele locurui s-a înscris câte un candidat, ambii reuşind să promoveze cele două probe de concurs.

Pentru muzeograf, grad profesional I, pe perioadă nedeterminată, s-a înscris Mihai Valentin Ionescu, care a fost anunţat ca admis cu 80,10 puncte, după ce la proba scrisă a fost notat cu 80,10 puncte, iar la interviu, cu 76,60 puncte. Postul de muzeograf, grad profesional II, va fi ocupat Costin Peligrad, după ce a trecut de concurs cu 84,45 puncte, la scris primind 84,30 puncte, iar la interviu 84,60 puncte. Cei doi vor activa în cadrul Serviciului Patrimoniu Muzeal şi Valorificarea Patrimoniului.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!