25.2 C
Campulung Muscel
16/04/2024

Poliţia Argeş a scos la concurs patru posturi pentru zona Muscel

De ieri, 3 octombrie, şi până vineri, 7 octombrie 2016, se fac înscrieri la concurs, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş pentru reîncadrări de personal şi angajări din sursă externă, pentru completarea deficitului de personal, examenul urmând să fie susţinut pe 19 noiembrie 2016. 

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş i-au fost repartizate 21 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei. Pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de ofiţer de poliţie va fi scos la concurs un post de ofiţer la Poliţia Oraşului Coteşti – Formaţiunea de Ordine Publică Urban, iar pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de agent de poliţie va fi scos la concurs un post de ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti. Din totalul celor 21 de posturi destinate încadrării directe, opt sunt de agenţi de ordine publică în mediul urban: două la Secţia 2 Poliţie Piteşti, două la Secţia 4 Poliţie Piteşti, două la Biroul Ordine Publică Câmpulung şi două la Biroul Ordine Publică Curtea de Argeş. Celelalte 13 posturi destinate încadrării directe sunt de ajutori şefi de post la Posturile de Poliţie Bughea de Sus, Căldăraru, Cetăţeni, Cicăneşti, Drăganu, Izvoru, Poenarii de Argeş, Poiana Lacului, Răteşti, Râca, Sălătrucu, Ungheni, respectiv Valea Iaşului. Condiţiile care trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul ag.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!