22.4 C
Campulung Muscel
12/04/2024

Primarii din Muscel, convocaţi la Colegiul Prefectural, la Câmpulung

La iniţiativa prefectului Cristian Soare, şedinţa lunară a Colegiului Prefectural a avut loc ieri, 29 septembrie 2016, la Câmpulung, de la ora 10.00, în sala mare a Primăriei. Asta după ce şedinţa din iulie s-a ţinut la Piteşti, cea din august, la Curtea de Argeş, iar viitoarea, din 25 octombrie, va fi găzduită de oraşul Topoloveni.

La Câmpulung, alături de prefectul Cristian Soare, subprefectul Emilian Dragnea şi vicepreşedinta Consiliului Judeţean Argeş, Simona Brătulescu, au fost diverşi conducători de instituţii deconcentrate argeşene, care au încercat să ofere explicaţii tuturor primarilor din Muscel şi nu numai, care au fost prezenţi în sală. Iniţial, pe ordinea de zi au fost trecute informări privind activitatea desfăşurată de Garda Forestieră, prezentată de Alin Mihai, directorul Gărzii Forestiere Argeş, şi cea a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, expusă de comisarul şef adjunct cu delegaţie Adrian Mirel Popescu. Au mai fost prezenţi în sală deputatul Gheorghe Marin, şeful Finanţelor Publice Argeş, Petre Cojocaru, directorul DSP Argeş, dr. Sorina Honţaru, comandanţii ISU Argeş, colonelul Liviu Popescu, al IPJ Argeş, chestorul Ionel Ispir, al IJJ Argeş, colonelul Marian Stoica, Mihaela Crişan, inspector şcolar general adjunct la ISJ Argeş, Manuel Zenovie, directorul ANIF Argeş-Dâmboviţa, George Caval, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, Marius Stroescu, directorul APIA Argeş, Nicolae Bădescu, director AJOFM Argeş, Alexandru Vâjan, directorul Gărzii de Mediu Argeş, Cristian Cocea, directorul Direcţiei de Cultură Argeş, Cătălin Oprei, şeful Ocolului Silvic Câmpulung. Pe lângă primarul Câmpulungului, Liviu Ţâroiu, am mai remarcat în sală pe Constantin Panţurescu, primarul municipiului Curtea de Argeş, Ion Boncoi şi Nicolae Ceauşescu, primarul şi viceprimarul de la Valea Mare Pravăţ, Cătălin Turturică, primarul de la Bălileşti, Benonie Ştefan, de la Aninoasa, Bogdan Florin Proca, de la Berevoeşti, Ion Băcioiu, de la Dragoslavele, Nicolae Tarbă, primarul de la Bughea de Sus, Cătălin Manta, de la Albeştii de Muscel, Dorel Tănăsescu, de la Bughea de Jos, Vasile Miriţă, primarul de la Schitu Goleşti, Gheorghe Matei, de la Mihăeşti, Vasile Leau, de la Boteni, Claudius Ciobanu, primarul comunei Cetăţeni, Ion Pîrnuţă, viceprimarul de la Rucăr, Ion Zipiş, viceprimarul de la Mioarele. S-a alăturat colegilor din administraţia publică locală din Muscel şi Ion Toader, fostul primar de la Cetăţeni, care a fost mulţi ani preşedintele Asociaţiei Comunelor din Argeş.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!