19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Pregătiţi-vă de petrecere! Se ocupă iar centrul cu grătare şi terase, la Toamna Musceleană!

Succesul colaborării municipalităţii câmpulungene cu organizatorul de spectacole din Târgovişte, colaborare începută de Zilele Municipiului, a determinat autorităţile locale au apeleze din nou la serviciile partenerului, pentru a oferi votanţilor o ediţie impecabilă a „Toamnei Muscelene”. Cum sărbătoarea se produce cu mai puţin de două luni înaintea alegerilor parlamentare, nu încape îndoială că PSD îşi va îndeplini misiunea distrării electoratului cu maximă dedicaţie, aşa cum se întâmplă la evenimentele aducătoare de procente electorale. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local aferente lunii septembrie a fost inclus un proiect de hotărâre privind asocierea municipiului Câmpulung – a doua pe 2016 – cu societatea Palmyra Events SRL, în scopul organizării în parteneriat a Festivalului „Toamnei Muscelene”. În speranţa că şi-au reîncărcat bateriile după săptămâna dedicată sărbătorii estivale a localităţii, câmpulungenii şi nu numai ei, şi muscelenii tovarăşi de „suferinţă”, când vine vorba de dat gata butoaie cu bere şi mormane de mititei şi pastramă, sunt poftiţi din nou la petrecere stradală, cu spectacole în aer liber, pe scena amplasată în Piaţa Primăriei. Trei zile, pe 14, 15 şi 16 octombrie, suflarea târgului şi a comunelor petrece la “Toamna Musceleană”, o bună ocazie de a bloca centrul, pe tronsonul cuprins între Primărie şi capătul bulevardului, de la Biserica „Sfântul Nicolae”, unde vor fi amplasate tarabele cu de toate. 

Primăria se asociază din nou cu partenerul care a ocupat domeniul public la Zilele Municipiului 

Chipurile, Palmyra Events s-ar fi adresat Primăriei, pe 13 septembrie 2016, depunând o adresă în acest sens şi solicitând organizarea în asociere a Festivalului „Toamna Musceleană”. Iar colaboratorul cu domeniul public pregătit a fi umplut cu roadele autumnale înşirate pe logistica întreprinzătorului din Târgovişte a şi pus cererea în dezbaterea Consiliului Local, de ieri, 29 septembrie 2016. Deocamdată, ne limităm la a prezenta materialul pe marginea căruia s-au purtat discuţiile în Consiliul Local, cu precizarea că vom reveni într-o ediţie viitoare cu eventualele şicane la vot, dacă au existat. 

Raportul strecurat în mapa virtuală a aleşilor, pentru edificarea destinatarilor cu privire la dorinţele foştilor asociaţi, nerăbdători să reia colaborarea, spune aşa: „Scopul constă în crearea unui eveniment interactiv, în care toate părţile implicate să-şi desfăşoare activitatea conform obligaţiilor asumate, astfel încât câmpulungenii şi nu numai să participe şi să socializeze într-o atmosferă de toamnă şi de voie bună. Evenimentul de toamnă constă în prezentarea unor standuri agricole cu producători zonali (fructe, legume şi produse de sezon), terase cu alimentaţie publică cu păstrămărie şi mustării, mici comercianţi cu produse adecvate evenimentului, program artistic şi concursuri tematice.”

Festivalul se va ţine în Piaţa Primăriei, în perioada 14-16 octombrie 2016. Ce „prestează” autorităţile pentru partener? Cam ce a prestat şi de Zilele Municipiului, cu precizarea că artiştii sunt din partea casei, adică plătiţi de noi, contribuabilii din municipiu. Adică îi pun la dispoziţie, cu titlu gratuit, locaţia şi îi asigură şi utilităţile; asigură promovarea evenimentului; asigură programul la scenă în perioada evenimentului, între orele 16.00-20.00, cu interpreţi şi formaţii locale; organizează expoziţia agricolă.

Potrivit informării prezentate Legislativului, SC Palmyra Events SRL va asigura: logistica evenimentului, comerciaţii, scena cu sunet şi sonorizare, program artistic în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 20.00-22.00, ce va fi stabilit de comun acord la încheierea contractului. „Contribuţia societăţii Palmyra Events SRL va fi în sumă de 10.000 euro, la cursul BNR valabil la data semnării contractului, şi va consta în organizarea evenimentelor artistice din zilele de 14, 15 şi 16 octombrie 2016, între orele 20.00-22.00, inclusiv susţinerea cheltuielilor legate de transportul, masa şi cazarea artiştilor.”, redăm din raportul care susţine proiectul de hotărâre. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!