19.9 C
Campulung Muscel
13/04/2024

Un tânăr a ajuns cu maşina în curtea unui localnic din Schitu Goleşti

La sfârşitul săptămânii trecute, un tânăr de 19 ani a fost protagonistul unui accident spectaculos, reuşind să ajungă cu maşina în curtea unui localnic din Schitu Goleşti. Se pare că, din cauza vitezei şi după o şicană în trafic cu fostul iubit al prietenei sale, şoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod de pe DN 73, a distrus un gard şi s-a oprit cu roţile în sus într-un pom. După accident, băiatul a ieşit singur din maşină, scăpând nevătămat, însă autoturismul a fost rupt în bucăţi.

Accidentul a avut loc joi seara, în jurul orei 21.00, la intrarea în satul Lăzăreşti, în apropierea drumului care merge spre Capu Piscului. Potrivit martorilor, Mădălin Constantin Bratu, din Mioveni, aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina a părăsit partea carosabilă, a dărâmat un cap de pod, a rupt un gard metalic şi s-a oprit, pe plafon, în curtea unui localnic, într-un păr. Impactul a fost atât de violent, încât autovehiculul s-a dezmembrat. Din fericire, şoferul a scăpat nevătămat, având nevoie doar de câteva îngrijiri medicale. La faţa locului, s-au deplasat trei echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Poliţiei Rurale, un echipaj SMURD şi o autospecială a Detaşamentului de Pompieri Câmpulung. Proprietarul casei a ieşit speriat din locuinţă să afle ce s-a întâmplat şi, când a văzut maşina făcută praf, a mers direct la şofer, să ştie dacă mai este în viaţă. Spre surprinderea lui, acesta avea răni minore, ieşind singur de sub fiarele contorsionate. „Eram în curte, n-am văzut nimic. Am auzit o bubuitură, când s-a lovit maşina de păr. M-am apropiat şi l-am văzut pe băiatul ăla ieşind din maşină. Era singur… Au sărit toate, motorul, radiatorul e în căruţă la mine, în curte, iar bateria cât colo… Ce să mai credem, ne aşteptăm la evenimente din astea!”, a declarat proprietarul casei.

Se pare că accidentul a avut la bază viteza excesivă, care a făcut ca şoferul să piardă controlul volanului. Din surse neautorizate, am aflat că acesta a fost şicanat în trafic de un individ în vârstă de 25 de ani, nimeni altul decât fostul iubit al prietenei sale. „Sunt urmărită din toate punctele de vedere. Eu ies din casă şi sunt la scară urmărită. Acum, în seara asta, la fel, era cu maşina după mine, la pod, la barieră! În faţa blocului la el erau doi băieţi, să mă vadă, în altă parte, la fel. Acum am fost la pod, la Pescăreasa, m-am dat jos din maşină. În a doua secundă m-a sunat şi mi-a spus că sunt urmărită şi să mă întorc după el. N-a trecut mult timp şi am primit un telefon că s-a răsturnat cu maşina. L-a alergat, l-a şicanat, asta s-a întâmplat. I-a mai spart maşina de două ori, dar Poliţia nu rezolvă nimic! Am făcut o grămadă de plângeri. A fost la „turn”, la Câmpulung, i-a spart maşina, eram cu el. I-a spart luneta şi i-a îndoit caroseria!”, acuză prietena tânărului de 19 ani. Şoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri. În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu certitudine cauzele şi împrejurările producerii accidentului. 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!