7.8 C
Campulung Muscel
25/04/2024

Trei medici participă la examenul organizat de Spitalul Câmpulung

La începutul lunii octombrie, vă anunţam că Spitalul Municipal Câmpulung caută 13 medici în opt specializări. Anunţurile de recrutare au fost publicate în „Viaţa Medicală” din 28 septembrie 2018 şi informau că se organizează concurs pentru ocuparea a 13 posturi de medici, cu normă întreagă. Este vorba despre un medic în specializarea Epidemiologie, la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale; doi în specialitatea de Medicină de Urgenţă, la Compartimentul Primiri Urgenţe; doi în specialitatea ORL, la Compartimentul ORL; doi în specialiatea Oncologie Medicală, la Compartimentul cu acelaşi nume; doi în specialitatea ATI, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă; unul în specialitatea Radiologie – Imagistică Medicală, pentru Laboratorul cu acelaşi nume; două posturi în specialitatea Pediatrie, la Secţia Pediatrie; şi unul în specialitatea Boli Infecţioase, la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale.

De când au fost anunţate concursurile, doritorii au avut la dispoziţie 15 zile calendaristice să se înscrie, iar pe 8 noiembrie au fost publicate numele celor care şi-au adus actele şi, după ce au fost verificate, sunt declaraţi admişi.

Cristina Elena Stănescu a fost admisă să participe pentru postul de medic în specialitatea ORL, din cadrul Compartimentului ORL. Iuliana Alina Podea va participa la examenul pentru locul de medic specialist în specialitatea Boli Infecţioase, la Compartimentul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale. Elena Evelina Codruţa  Filip este cea care va da examen pe postul de biolog principal în cadrul Laboratorului de analize medicale, cu punct de recoltare în Ambulatoriul integrat.

8Sunt în derulare concursurile pentru ocuparea locurilor de asistenţi de laborator, la Policlinică

Sunt în desfăşurare concursurile pentru ocuparea a două posturi de asistent medical de laborator, unul debutant şi celălalt principal, la Laboratorul de analize medicale, cu punct de recoltare în Ambulatoriul integrat, adică în Policlinică.

La începutul lunii, s-a încheiat şi perioada de primire a dosarelor pentru ocuparea unui post de asistent medical de laborator principal, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Laboratorului de analize medicale, cu punct de recoltare în Ambulatoriul Integrat.

Şi-au depus actele două doamne, însă doar una a îndeplinit condiţiile specifice, Diana Ionela Bucur. Laura Elena Andrei a fost declarată respinsă, pentru că nu a avut avizul valabil pentru anul 2018, pentru autorizarea exercitării profesiei sau adeverinţă eliberată de OAMGMAMR Argeş. 

În acest fel, Diana Ionela Bucur s-a prezentat ieri, 12 noiembrie, la proba scrisă, iar dacă obţine cel puţin 50 de puncte la corectare, va susţine interviul, joi, pe 15 noiembrie, de la ora 10.00. În acelaşi timp, se mai derulează un concurs pentru un post de asistent medical de laborator, debutant, tot pentru Laboratorul Ambulatoriului Integrat.

Şi aici s-a încheiat perioada, depunându-şi dosarele Adrian Constantin Durdun şi Mirela Ştefan. Amândoi au îndeplinit condiţiile de participare la lucrarea scrisă, care are loc astăzi, 13 noiembrie, de la ora 12.00. Interviul, pentru cine primeşte peste 50 de puncte la lucrarea scrisă, se va ţine pe 16 noiembrie, începând cu ora 10.00. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!