15.3 C
Campulung Muscel
24/04/2024

Camere de luat vederi în zona ghenelor, pentru a-i prinde pe cei care aruncă gunoiul unde au chef

Tabăra PSD-istă a fost reprezentată, la momentul luărilor de cuvânt de către aleşii pregătiţi cu sesizări şi recomandări pentru Executiv, de Cornel Băjan, care a avut două propuneri. Prima a vizat starea deplorabilă a zonelor înconjurătoare punctelor de colectare a gunoiului menajer, unde ghenele sunt aproape în permanenţă depăşite de cantitatea de gunoi. Dar şi unde nu sunt depăşite, mizeria nu lipseşte de pe platforma amenajată pentru amplasarea tomberoanelor, fiindcă omul are obiceiul de a se debarasa de conţinutul găleţii sau de sacul menajer unde îi este la îndemână. Doamne fereşte, de ce să rişte o întindere musculară, ridicându-l şi aruncându-l în recipientul montat în acest scop?! Însă sunt şi sportivi printre cei trimişi de consoarte cu gunoiul, care, tot de lene, exersează aruncarea la ţintă. Dacă nimeresc bine, dacă nu, îl ridică muncitorul Edilului de unde a aterizat. 

Scârbit de atitudinea cetăţenilor, care nu depun nici cel mai mic efort de a păstra insuficienta curăţenie care se poate face cu forţele ADP-ului şi Edilului, Cornel Băjan a lansat către Executiv cerinţa montării în vecinătatea ghenelor a unor camere de luat vederi. Iar imaginile cu cei surprinşi că-şi bat joc de munca salariatului însărcinat cu preluarea resturilor din cartiere, care ar trebui adunate în tomberon, nu înşirate pe lângă el, să fie prezentate în presa scrisă şi în jurnalele de ştiri ale televiziunilor locale, pe considerentul că oprobriul public are un efect mai mare decât sancţionarea nesimţitorului. „Este dezastru, este o mizerie totală!”, şi-a motivat propunerea consilierul local PSD, sigur că expunerea publică a mitocanilor urbani, cu dureri în cot de cocina creată prin gestul lor, va descuraja astfel de fapte, iar cartierele vor fi un pic mai curate.          

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!