5.5 C
Campulung Muscel
22/04/2024

Un muncitor care lucrează la reabilitarea DN73 a stropit un căţel cu smoală fierbinte

Se întâmplă uneori ca animalele fără stăpân să trăiască experienţe neaşteptate, care, în multe cazuri, se pot termina tragic. Dar prin încercări neplăcute trec şi cele cu stăpân, ca, de exemplu, cea trăită de un câine, care, după ce a „evadat” din curtea proprietarilor, a căzut pe mâna unui tânăr, muncitor pe şantierul celor care reabilitează DN 73, care l-a stropit cu smoală fierbinte. Întâmplarea ne-a fost relatată de Georgiana, care locuieşte în satul Lăzăreşti, din comuna Schitu Goleşti. Aceasta ne-a spus că, săptămâna trecută, căţeluşul ei, care, chiar dacă nu este unul de rasă, este foarte credincios, a ajuns pe stradă. Ghinionul lui a fost că, în zonă, o echipă de muncitori, care lucrează la reabilitarea Drumului Naţional 73, în timp ce manevrau un vas cu smoală fierbinte, l-au stropit pe blăniţă, fiind salvat la timp de proprietara care trecea prin zonă. Georgiana, fiind deranjată de felul în care acel muncitor a maltratat căţeluşul, ne-a trimis această sesizare cu scopul de a o mediatiza, iar cei abilitaţi să ia atitudine împotriva oamenilor care tratează animalele ca pe nişte fiinţe de care pot profita după bunul lor plac, şi cu speranţa ca această întâmplare să nu se mai repete, nu numai câinelui ei, dar şi celorlalte animale abandonate sau cu stăpân. 

„Bună ziua, mă numesc Georgiana şi v-am ataşat câteva fotografii să vedeţi şi dumneavoastră cum lucrătorii de pe DN73 şi-au bătut joc de un câine nevinovat, l-au stropit intenţionat cu smoală fierbinte. Nu a suferit răni grave, din fericire. Am vorbit şi cu şeful echipei şi mi-a spus că nu are ce să-i facă celui care l-a stropit. Tot ce am aflat despre acest individ a fost doar că îl cheamă Laurenţiu. Ce m-a deranjat cel mai mult a fost faptul că acest băiat şi-a bătut joc de căţelul meu într-un mod care nu ar face cinste cuiva educat şi nimeni nu poate să facă nimic. Am vorbit şi cu Poliţia şi mi s-a spus că trebuie să am martorii şi certificat de la medicul veterinar… Vreau ca acest Laurenţiu să plătească! Mulţumesc.”, ne-a transmis Georgiana.

Chiar dacă rănile căţelului nu sunt foarte vizibile, sentimentele stăpânei, Georgiana, au fost rănite când şi-a văzut animalul maltratat de acel om doar din plăcerea de a chinui şi de a face pe grozavul în faţa colegilor, care, din păcate, l-au încurajat prin atitudinea lor. Acum, animalului îi e frică să se mai bucure de afecţiunea pe care i-o oferă stăpâna sa, crezând că toţi oamenii din jurul lui sunt la fel, asemenea acelui muncitor, care intenţionat l-a rănit. O pedeapsă sugerată ar fi ca el să treacă prin acelaşi experiment, să fie stropit cu smoală fierbinte! 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!