18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Fost ministru al Fondurilor Europene: „Cristian Gentea are viziunea de a atrage bani europeni pentru proiectele Piteştiului”

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, deputat de Braşov îl susţine pe Cristian Gentea la Primăria Piteşti.

Cu o experienţă profesională solidă (dobândită în calităţile de consilier la Ministerul Integrării Europene, manager de proiect în Consultanţă accesare fonduri nerambursabile UE, planificare strategică în APL, dezvoltare locală la Project Europa Regional Bucureşti, director la Standard Management Braşov şi lector fonduri nerambursabile la Patronatul Serviciilor Publice din România, parlamentar şi ministru al României) aceasta susţine că Gentea este omul care poate schimba faţa oraşului, omul care poate atrage fonduri europene pentru proiecte care vor ajuta Piteştiul să se dezvolte.

„Dragi piteşteni,

Mesajul meu de astăzi este despre Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Piteşti.

Un candidat al cărui nume înseamnă ceva pentru comunitate, care a reînviat visul de a aduce FC Argeş în Liga I, un candidat cu un program extrem de ambiţios pentru oraş, cu proiecte prioritare în domeniile care ştiu că contează pentru dumneavoastră, de la fluidizarea traficului în localitate prin investiţii în ceea ce înseamnă infrastructura rutieră până la dezvoltarea de noi spaţii de recreere şi agrement, investiţii în infrastructura educaţională a oraşului dar şi cea medicală!

Pentru toate aceste investiţii, banii europeni sunt cheia, resursa financiară venită din fondurile europene va fi cea mai importantă în următorii ani, iar autorităţile publice locale trebuie să fie pregătire din prima zi să folosească aceşti bani.

Iar Cristian Gentea are în primul rând viziunea cu proiectele extrem de detaliate de a atrage aceşti bani.

Aşa încât vă îndemn cu toată încrederea ca în 27 septembrie când mergeţi la vot să votaţi Cristian Gentea pentru Primăria Piteştiului dar şi echipa PSD pentru Consiliul Local Piteşti” spune Roxana Mînzatu.

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Argeş. Realizat/publicat de Ziarul Evenimentul Muscelean AG SRL. Cod de identificare al Mandatarului Financiar: 21200019. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!