11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Găsită moartă în casă

Cele mai negre temeri ale unor câmpulungeni care locuiesc pe strada Constantin Brâncoveanu s-au adeverit vineri dimineaţă. Îngrijoraţi că vecina lor, Elisabeta Bălan, de 73 de ani, nu a mai dat niciun semn de viaţă de mai multe zile, oamenii au cerut ajutorul Poliţiei şi pompierilor.
    Era ora 9.30 când pompierii au intrat în casa în care locuia Elisabeta Bălan şi au găsit-o pe femeie fără suflare, întinsă pe pat. Cadavrul intrase deja în descompunere, mirosul specific simţindu-se din plin până în curtea casei. Vecinii spun că Elisabeta Bălan locuia singură şi avea probleme medicale, fiind suferindă de inimă. De opt zile nu a mai fost văzută la faţă şi, cum în zonă se simţea miros de cadavru, vecinii au sunat la 112. Poliţiştii criminalişti au efectuat cercetarea la faţa locului şi au dispus transportarea cadavrului la morgă, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei morţii, primele indicii arătând că femeia a suferit un infarct miocardic.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!