12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

Drumul Godeni, asfaltat anul trecut, reparat acum

De data aceasta, este vorba despre mai mulţi muncitori ai firmei Selca Piteşti, dar la fel de ghinionişti ca celebrul personaj. După ce au asfaltat strada Drumul Godeni, de la periferia Câmpulungului, au pornit să o spargă, pentru a o face din nou. Lucrarea, pe o distanţă de 475 de metri, în valoare de 334.218,47 lei (exclusiv TVA), a fost câştigată de firma din Piteşti, Selca, care, alături de Florimar Construct Total şi General Trust, câştigă toate lucrările pe infrastructură în Câmpulung. Cum firma Selca are de mai multe lucrări în municipiu, se mută de colo-colo. Aşa a fost şi pe Drumul Godeni, asfaltarea s-a făcut în decembrie, anul trecut, iar acum, în primăvară, când muncitorii s-au dus să termine lucrările, să facă trotuarul şi rigola, au găsit drumul rupt. La distrugerea lui au contribuit şi maşinile de mare tonaj care au adus asfalt pentru trotuar. 

„Au început asfaltarea din partea de sus a străzii. Au făcut trotuar chiar pe o porţiune mai lungă decât strada şi acum s-au apucat să taie din ea, pentru că au asfaltat trotuarele după ce au turnat asfalt pe stradă şi au rupt-o. E ruptă de la un capăt la altul. Sunt porţiuni unde nu se pot petrece două maşini, dar ţiganul trebuia să coboare pe trotuar, că nu putea pe stradă! Cel mai grav e că au rupt asfaltul şi acum au început să incizeze bucăţi din el. E ca o tablă de şah, una ruptă, una bună. Venind să toarne asfalt pe trotuar, l-au rupt pe cel de pe drum, că au venit cu 35 de tone şi a plecat drumul la vale, a început să alunece cu rigole cu tot. În ultimele zile s-a tot lucrat, a fost tot o fâţâială pe acolo. Am fost în zonă şi mi-am zis că nu se poate aşa ceva, chiar atât de rău, nu se poate! Dar se pare că s-a lucrat cu dosul.”, a fost sesizarea unui contribuabil din zonă, mâhnit cum se risipesc banii noştri pe lucrări de proastă calitate.

Contactat, consilierul local cu atribuţii de viceprimar Bogdan David ne-a spus: „M-am documentat la Investiţii. Este adevărat, taie şi decopertează asfaltul, pentru că e cel pus în decembrie, pus prost, şi îl mai fac o dată. L-au distrus cu maşinile cu bitum şi îl refac, este nerecepţionată lucrarea. Prima dată au turnat asfalt, iar acum, în primăvară, s-au apucat de rigole, moment în care s-au rupt bucăţi din drum. De la anul nu mai băgăm nicio firmă, facem noi, cu ADP-ul.”

Ideal ar fi ca administraţia locală, care va fi, să nu mai înşire lucrări în toate cartierele, ci să înceapă cu unul unde să rezolve tot, cap-coadă. Să facă infrastructura, să asfalteze toate străzile, să repare trotuarele, să schimbe bordurile şi să delimiteze parcările. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!