10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

A scăpat uşor! Era să-i ia casa foc de la coşul de fum necurăţat

Pompierii câmpulungeni au fost solicitaţi, sâmbătă după-amiază, să intervină pentru stingerea unui incendiu, care a izbucnit într-o locuinţă din satul Voineşti, comuna Lereşti. Din fericire, pagubele au fost minore, însă, dacă nu se intervenea la timp, deznodământul ar fi fost altul. 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 13.30, în podul locuinţei bărbatului, moştenită de la părinţi, şi ameninţa să cuprindă întreaga casă. Intervenţia promptă a pompierilor de la Detaşamentul Câmpulung a făcut ca pagubele să fie limitate, flăcările distrugând doar o mică porţiune din tavanul din lemn şi acoperiş. La momentul izbucnirii incendiului, proprietarul imobilului era plecat, iar când s-a întors, anunţat fiind de vecini, s-a luat la harţă cu jurnaliştii, deşi el a fost singurul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, întrucât nu şi-a curăţat coşul de fum. „I-a rămas casa de la părinţi. Niciodată, de când îl ştim aici, lângă noi, nu a curăţat coşul de fum. Îi spuneam mereu să-l cureţe, dar nu-l interesa. Acum era s-o păţească. Să-i fie învăţătură de minte!”, ne-a declarat o vecină. Pompierii fac acum cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul. Se presupune că tavanul din lemn a fost aprins de scânteile care au ieşit pe coşul de fum necurăţat de funingine. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!