12.4 C
Campulung Muscel
20/05/2024

“Peştişorul” capturat

Povestea penală a unui “peşte” mic. Din tot oceanul de “rechini” în materie de proxenetism, a fost capturat un pricăjit de “peşte”, a cărui reţea se limita la “gloaba” din dotare. Scuzaţi, jumătatea sa, sufletul pereche, partenera de viaţă şi de afacere carnală, la serviciile căreia apelau clienţi la fel de prăpădiţi ca ei doi. Proxenetul şi prostituata, care îi era nevastă (acum nu ştim dacă avea o avea pe inventar legal, după trecerea pe la Starea Civilă), sunt doi amărăşteni, cărora îţi vine să le dai de milă, nicidecum să presteze ceva pentru tine. 

În fine, dacă şi boschetara carnivoră este dorită la nevoie, nimic nu ne mai miră. Cică cei doi îi cooptaseră şi pe deţinătorii unor moteluri de la intrarea în oraş, care, la început, le luau pielea de pe ei cu tariful la cazare. Dar când au început să le vină “turiştii”, graţie celor doi aflaţi în nevoie să închirieze, le-au făcut “abonament” “peştelui” şi “angajatei”. Până să fie săltaţi şi prezentaţi drept o uriaşă realizare a Poliţiei, business-ul le mergea cât să se trateze cu ţigări mai fine, o ciocolată şi o sticlă de vin. Exclus vilă, maşină şi afaceri care să “spele” banii din prostituţie!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!