0.2 C
Campulung Muscel
19/04/2024

Curăţenia de primăvară, pusă în “cui”

Dacă, acum câteva săptămâni, angajaţii responsabili de curăţenia municipiului ocupau băncile din parc, prinşi în discuţii mult mai importante, lăsând măturoaiele aruncate cât colo, zilele acestea, nu şi-au mai făcut apariţia nici măcar aşa, de ochii lumii. Şi asta în ciuda vremii care a fost destul de blândă. Cu toate că în alte oraşe ca Mioveni şi Piteşti, cei de la salubritate şi-au început activităţile de primăvară, ai noştri încă stau cu măturoiul în „cui”, aşa cum fac de obicei. De aici şi răspunsul la imaginea deprimantă a mai multor zone ale municipiului.

Buruienile crescute în voie

Nu par deranjaţi de aceste imagini care nu fac deloc cinste municipiului, aşa că nu ne rămâne decât să relatăm realitatea. Şi începem cu gardurile vii, şi nu mai vorbim că, odată cu anii, au început să se rărească, ne oprim doar la faptul că nu au mai fost aranjate de o perioadă îndelungată de timp, ţinând cont că acestea sunt chiar în centru. Şi dacă zonele centrale arată jalnic, unii ar spune ce pretenţii mai avem la altele puţin mai lăturalnice din spatele clădirilor?! Situaţia este mai jalnică. De exemplu, în spatele clădirii fostului Oficiu Poştal, buruienile şi grămezile de gunoie sunt la ele acasă. Se pare că lumea, din cauza acestei nepăsări, a început să confunde spaţiul respectiv cu o ghenă de gunoi. Altă zonă, aceeaşi nepăsare a autorităţilor, spaţiul din spatele Hotelului „Muscelul”, unde boziile şi mizeriile domnesc. O grămadă de crăci lăsată de cine ştie cât timp în spatele BCR-ului stă dovadă clară a neglijenţei cu care fac treaba angajaţii. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!