11 C
Campulung Muscel
22/05/2024

VIOLENŢA UNUI COPIL A SPERIAT BLOCUL 17

Un caz destul de ciudat în Câmpulung este cel al unui copil în vârstă de 13 ani, care a speriat atât colegii de şcoală, cât şi vecinii de bloc.

În cartierul Vişoi, încă un motiv de teroare… şi anume violenţa unui copil în vârstă de 13 ani, care a devenit virală şi care a ajuns la cote alarmante. Acesta a devenit “sperietoare” atât pentru vecinii de bloc, cât şi pentru colegii de şcoală, de la numărul 7, unde se pare că învaţă. Sebastian B., căci despre el este vorba, este un copil în vârstă de 13 ani, care are nişte frustrări în ceea ce priveşte situaţia lui familială, cu tatăl lui în puşcărie şi cu mama căreia i-a scăpat situaţia de sub control… permiţându-i acestuia chiar să şi fumeze, ţinând cont că nu este decât un copil. Acesta locuieşte în blocul 17, scara C, din cartierul Vişoi… ghinionul vecinilor de bloc, care sunt terorizaţi de către acest copil, oamenii făcând plângeri după plângeri la Poliţie, intrând în joc şi cei de la Judiciar, pentru ca să cerceteze cazul.

Dalina Breuceanu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!