11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Interzis accesul pe ambele căi de urcare spre Grui!

Unul dintre cele două indicatoare care opresc şoferii de la a urca pe cele două braţe a apărut peste noapte

    Acum câteva zile, am primit la redacţie mai multe sesizări care făceau referire la modul nepăsător de lucru al autorităţilor în ceea ce priveşte asfaltarea unei străzi. În condiţiile în care, deşi vremea este destul de bună pentru lucrări, ei tot se mişcă cu încetinitorul, făcându-i pe oameni să aştepte cu noroiul la poartă. Recent, o altă problemă din zona Bisericii Schei ne-a atras atenţia şi anume faptul că, peste noapte, pe cele două intrări ale străzii Locotenent Baloleanu, care înconjoară, pe de-o parte şi de alta, lăcaşul de cult, acum este interzis accesul cu maşina.

Şi cum o problemă nu vine niciodată singură, locuitorii căii de acces cu pricina – dar nu numai ei – trebuie să se confrunte în prezent cu o altă situaţie ieşită din comun. Practic, oamenii care au automobile şi vor să scurteze drumul pe unul dintre cele braţe ale bifurcaţiei străzii Locotenent Baloleanu sunt nevoiţi să ocolească câţiva kilometri pentru a ajunge la locuinţe sau în cartierul Grui, din cauza semnelor de circulaţie apărute peste noapte, care le interzic accesul pe arteră. Această idee nu e deloc în beneficiul locatarilor care, dacă au locuinţa mai spre ieşirea de pe stradă, trebuie să ocolească tot Gruiul ca să poată coborî acasă. Acum, ruta poate fi circulată doar într-un sens, în condiţile în care, nu de mult timp, traficul era pe ambele sensuri. Nici cei care obişnuiesc să meargă cu maşinile la slujbele Bisericii Schei nu vor fi foarte fericiţi, având în vedere că unii dintre ei mai parcau pe lângă gardul lăcaşului de cult. Situaţia este una serioasă, care le cam dă de gândit şoferilor, care, nelămuriţi, mai zăbovesc puţin, uitându-se lung cu priviri mirate, neştiind cine a mai visat şi această “ispravă”. Şi tot miraţi continuă drumul, pe calea cea mai lungă.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!