11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Câini de stână liberi pe uliţele din Valea Româneştilor

Cine vrea să facă o plimbare pe jos sau cu bicicleta prin frumosul cartier Valea Româneştilor trebuie să fie pregătit să înfrunte haite de câini ciobăneşti sau să facă cale-întoarsă, dând bir cu fugiţii. În zona numită „Muşetescu” erau pe stradă nu mai puţin de opt câini ciobăneşti, de talie mare, care, în orice moment, puteau deveni agresivi, ei având reacţii neprevăzute, mai ales în zona proprietăţii pe care o păzesc.

    Întrebaţi, câţiva localnici au spus că ei s-au obişnuit cu aceste animale, dar persoanele străine locului pot fi în mare pericol. Am văzut de atâtea ori, pe la ştiri, ce pot face câinii scăpaţi de sub control şi nesupravegheaţi şi nu vrem să avem altă ştire cu cruciuliţă neagră.
    Câinii sunt prietenii oamenilor atâta timp când sunt în curte şi în ţarc, altfel ei sunt un pericol! Preventiv, când mergem în locuri nu foarte circulate, trebuie să avem la noi, pentru apărare, o bucată de pâine (în cel mai fericit caz) sau un ciomag zdravăn. Să sperăm că toţi proprietarii de patrupede înţeleg pericolele la care ne expun şi vor lua măsuri ca aceştia să nu mai fie lăsaţi liberi pe stradă, iar trecătorii vor avea drum bun şi plimbări liniştite, fără evenimente!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!