4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

A intrat cu Loganul în balustrada podului din Tabaci

Un bărbat din Câmpulung a ajuns, vineri după-amiază, la Spitalul Municipal, pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost protagonistul unui accident rutier, care ar fi putut avea consecinţe tragice. Din fericire, bărbatul a scăpat din această încercare doar cu răni uşoare, deşi maşina pe care o conducea a lovit mai întâi un camion, fiind proiectată ulterior în balustrada podului din Tabaci. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.30, în intersecţia de „la Duică”. 

Potrivit martorilor, conducătorul Loganului a forţat culoarea verde a semaforului, venind dinspre Bulevardul Ion Mihalache şi îndreptându-se către podul peste Râul Târgului, după care a pierdut controlul volanului. Maşina a acroşat un camion, oprit la semafor, după care a ricoşat în balustrada podului şi s-a oprit pe trotuar. În urma accidentului, şoferul s-a ales cu câteva traumatisme în zona capului, alegând să meargă singur la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii Biroului Rutier au demarat cercetările în acest caz. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!