10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Dan Şipoteanu s-a implicat pentru restabilirea ordinii în curtea Sportivului

Cele 180 de milioane acordate Sportivului au şi fost cheltuite până la şedinţa ordinară din octombrie, ţinută două săptămâni mai târziu de cea în care s-a aprobat finanţarea. Dan Şipoteanu, reprezentantul Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ, a simţit nevoia să mulţumească pentru ajutor. Pista pe care se antrenează elevii a fost reabilitată în intervalul de două săptămâni dintre cele două întruniri ale Legislativului. „Au fost alocaţi banii şi s-a şi terminat lucrarea. Au văzut şi domnul vice (n.r. bănuim că vorbitorul se referea la Bogdan David, întrucât, pe 29 octombrie, când a avut loc şedinţa, Liviu Ţâroiu nu mai era viceprimar de trei zile) şi domnul State. Asta dovedeşte că se pot face lucrurile şi foarte bine, şi foarte repede, şi cu banii la vedere.”, a precizat Dan Şipoteanu. „Trebuie să luăm un brad la schimb.”, l-a provocat Bogdan David, aluzie la scandalul declanşat anul trecut de peremist, după ce Ţâroiu a căsăpit o frumuseţe de arbore din curtea şcolii, când pădurea este la doi paşi de Câmpulung.

Tot datorită intervenţiei acestuia, în ajutorul celor două directoare noi, Daniela Păcioianu şi Camelia Căciulă, s-au nivelat mormanele rezultate din operaţiunea de dezgropare a bazinelor de combustibil, ca să se înlesnească accesul către magazia cantinei liceului.        

Fostul LNPA a fost dat de Bogdan David ca exemplu pozitiv de comunicare cu directoratul şcolii, care nu s-a limitat la a întinde Primăriei o simplă foaie cu pretenţii băneşti, ci a explicat pentru ce-i trebuie banii. „Am avut aceeaşi discuţie (n.r. ca la „Dinicu Golescu”) cu cei de la Liceul Sportiv. Au venit oamenii cu ofertă şi tot ce au avut în spate, pentru zgură, pentru rumeguş. Le-am spus că mi se pare nedreaptă suma pe care au solicitat-o pentru zgură. În urma calculelor făcute, comparativ cu dotările realizate, anul trecut, la Stadionul Municipal, au venit cu o ofertă corectă.”, a făcut David o comparaţie între reprezentanţii Sportivului, cu care a discutat omeneşte, şi cei de la „Dinciu Golescu”, unde dialogul a degenerat într-un scandal încheiat cu renunţarea la serviciile contabilului şef. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!