37.4 C
Campulung Muscel
17/07/2024

O tânără cântăreaţă, Bianca Elena Udroiu, uimeŞte cu vocea sa!

Fiecare persoană, de la vârsta copilăriei, e înzestrată cu un anume talent. Chiar şi la o vârstă adultă, orice om poate descoperi anumite activităţi şi deprinderi artistice. Sunt puţini cei care, peste ani, se vor regăsi practicând meseria pe care o visau de mici, dar printre aceştia se mai găsesc talente ale micuţilor, care, în timp, le vor cultiva, iar la maturitate vor deveni mari artişti pe scene.

Bianca Elena Udroiu are 16 ani şi este elevă a Colegiului Pedagogic „Carol I”. Tot în cadrul acestei unităţi de învăţământ, are program şi Şcoala de Muzică, unde aceasta a fost elevă timp de opt ani. Talentul său pentru muzică a fost descoperit de la vârsta de 7 ani. „Am început să merg la Şcoala de Muzică de la 7 ani, unde am studiat, timp de opt ani, vioară, dar am fost şi în cor. La finalul acestor ani, am obţinut diplomă de absolvire.”, a declarat Elena Bianca Udroiu.

După acest moment, tânăra artistă nu s-a oprit în acest moment, pasiunea sa a ambiţionat-o să meargă mai departe. De aceea, a considerat că ar fi momentul să urmeze şi cursuri de canto, la Şcoala de Canto a Ginei Pavel, unde a fost acceptată. Cu timpul, la participările pe care le-a avut la diferite festivaluri şi concursuri, au apărut rezultatele şi a obţinut mai multe premii. „La „Premiile Music Factory”, am obţinut menţiune, rând pe rând, au urmat celelalte concursuri, respectiv „Bran Winter Fest”, locul I, „Festivalul Internaţional Top Hits”, unde am obţinut trofeul grupei, trofeul „Belle Arti” al festivalului şi locul 2, pe care l-am luat la un duet cu o colegă. Am participat şi la „International Pop Music Festival For Children and Youth (Stars of Song), locul II, şi la “AnteNeaţa”, locul II. La „Stars of Song” am câştigat şi o invitaţie la un festival din Turcia, pe care, din păcate, nu am putut s-o onorez, pentru că m-am calificat la “Românii au Talent”, alături de colegii mei: Ştefan Badea, Alexia Popescu, Patricia Pitulan, Andra Oproiu şi Alexia Drăghici. În urma concursului Global Fest 2015, am câştigat trofeul categoriei de vârstă 15-18 ani.”, a declarat aceasta.

Ca orice artist, Elena Bianca Udroiu are un idol sau, cel puţin, o cântăreaţă căreia să-i urmeze exemplul şi pe care să o prefere în mod deosebit. În acest moment, Andra este cea pe care aceasta doreşte să o ajungă în viitor, la performanţele pe care le deţine.

O altă pasiune care se completează cu muzica şi pe care Elena Bianca Udroiu o are este dansul, dar şi călătoriile, atât în ţară, cât şi în afara acesteia, precum Londra-Marea Britanie, Turcia şi Bulgaria. Printre multitudinea de concerte la care a fost de partea cealaltă a “baricadei”, ca spectator, se numără Forţa ZU, tocmai pentru că a putut asculta majoritatea artiştilor din România.

În afara orelor de şcoală, timpul liber pe care îl mai are şi-l petrece la orele de canto intensiv, unde se pare că are parte de un colectiv călduros. „Relaţia cu colegii este foarte apropiată, nu există invidie şi răutăţi între noi, am învăţat să ne susţinem şi să ne încurajăm unii pe alţii, pentru că, de fiecare dată, la concursuri, emoţiile ne copleşesc însă sunt constructive. Îi mulţumesc doamnei profesoare Gina Pavel, pentru că mă pregăteşte, de fapt, că ne pregăteşte şi ne-a format un colectiv frumos, bun.”, a declarat Elena Bianca Udroiu. Pe viitor, după ce va termina liceul, Elena Bianca Udroiu doreşte ca talentul să îl ducă mai departe, prin urmarea unei facultăţi în domeniul muzical şi anume Conservatorul. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!