11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Cadavrul unei femei în Râul Târgului!

Trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit, ieri după-amiază, în apele Râului Târgului, pe raza comunei Lereşti, în aval de Barajul Râuşor. Cadavrul a fost zărit de un tânăr din localitate, care a trecut întâmplător prin zonă. A crezut la început că este un buştean, însă, ulterior, a realizat că este vorba despre o persoană decedată şi a dat alarma la 112. Poliţiştii câmpulungeni fac acum cercetări pentru a stabili circumstanţele şi cauza morţii femeii.

Cadavrul a fost descoperit în jurul orei 13.00, în zona „Sortare”, de un tânăr din cătunul de rudari Pojorâta, care plecase la cules de ciuperci. Femeia zăcea pe spate în mijlocul râului, fără să fie acoperită de apă, iar la câţiva metri de ea, aproape de mal, se afla o pungă cu mâncare. „Veneam de la mal, dinspre baraj. Căutam mitărci şi ghebe şi am văzut-o pe femeia asta moartă-n apă. De la distanţă părea că e un buştean, însă, când m-am apropiat, mi-am dat seama că e un om. M-am speriat rău, că am crezut că e bunica mea. Semăna cu ea. Aşa am şi spus la 112, când am sunat. M-am uitat apoi mai bine şi am văzut că nu e ea, era o femeie străină.”, ne-a declarat Aurel Tudorache. După apelul la numărul de urgenţă, la faţa locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj de la Serviciul Ambulanţă, însă cadrele medicale nu au făcut altceva decât să constate decesul. La locul tragediei a ajuns, ulterior, şi echipa operativă de la Poliţia Câmpulung, care a demarat cercetările în acest caz. Poliţiştii au stabilit că persoana decedată este Ileana Gabor, de 73 de ani, din Câmpulung. Femeia era cunoscută cu afecţiuni psihice şi avea obiceiul de a pleca de la domiciliu, fiind deseori dată dispărută de familie. Cum a ajuns ea în apropierea Barajului Râuşor şi cum a sfârşit în apele Râului Târgului, vor stabili poliţiştii. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung, în vederea efectuării autopsiei, în urma căreia se va şti cu certitudine cauza morţii.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!