1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

De la oraş la ţară. Un inspector şcolar a fost destituit!

După ce s-a dat sfară la toate unităţile de învăţământ, că mai mulţi directori vor fi înlocuiţi, Inspectoratul Judeţean Şcolar Argeş a preferat să nu mai prelungească funcţiile unor directori şi a înlocuit, după cum v-am informat, mai mulţi manageri la unităţile de învăţământ din Câmpulung. Se pare că acum a venit şi rândul unora dintre inspectori să-şi încheie activitatea din această postură. Gheorghe Şimon a primit ordin de încetare a funcţiei. Acesta nu mai îmbrăţişează statutul de inspector şcolar general adjunct, în antiteză cu decizia Ministerului Educaţiei, care îngăduise să-şi păstreze pe mai departe funcţia. Nevoit să părăsească Inspectoratul Judeţean, pentru a redeveni profesor, acesta va fi dascăl la şcoala din comuna Aninoasa.
    Pe lângă şcolile din Câmpulung, ale căror frâie au fost preluate de către alţi directori, Inspectoratul a luat decizia de schimbare şi în comuna Berevoieşti. La Şcoala “Mihai Tican Rumano”, Romulus Proca a fost schimbat cu Florin Ceapraz.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!