11.6 C
Campulung Muscel
24/05/2024

DSP a găsit neregului la Şcolile din Muscel

La începutul anului şcolar 2015-2016 mai sunt şcoli sau grădiniţe din mediul rural cu toalete în fundul curţii sau care nu au apă curentă. Unele clădiri au acoperişul deteriorat, pereţii jupuiţi, mobilierul şcolar e vechi sau ferestrele nu se închid etaş. În perioada 1 septembrie 2014 – 1 iunie 2015, inspectorii DSP Argeş au verificat 121 de grădiniţe, 176 de şcoli şi 18 licee din judeţ. Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, în urma controlului efectuat, au găsit grupuri sanitare necorespunzătoare, din punct de vedere igienico-sanitar la cinci grădiniţe, printre care şi cea de la Rucăr, la Liceul Tehnologic „Victor Slăvescu” Rucăr şi la mai multe şcoli generale de la ţară şi de la oraş.
    Numeroase clădiri ale unităţilor de învăţământ necesitau reparaţii la pereţi, acoperişuri sau tâmplărie, iar în Muscel au fost găsite cu probleme Liceul Tehnologic „Victor Slăvescu” Rucăr şi Şcoala Poienarii de Muscel. Spaţii de învăţământ cu probleme (dimensiuni, finisaje interioare, iluminat, mobilier) aveau în Muscel tot liceul de la Rucăr şi Şcoala Poienarii de Muscel. În evidenţa DSP Argeş sunt 562 unităţi de învăţământ, dintre care în mediul urban 161 şi în mediul rural 401.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!