3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Maşina unui preot a luat foc pe stradă

Clipe de spaimă pentru o familie, luni seara. Maşina în care se aflau cei trei, mamă, tată şi fiu, a luat foc, în timpul mersului, pe Calea Bucureşti din Piteşti. Cum autovehiculul are instalaţie de GPL, toţi aceştia s-au temut că maşina va sări în aer. Au reuşit să coboare la timp şi au sunat la pompieri. Alţi şoferi aflaţi în trafic le-au sărit în ajutor. Incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 22.00, atunci când David Sandu se afla la volanul maşinii lui, Dacia Break, alături de mama şi tatăl său. În timpul mersului, a văzut ieşind fum de la motor. „L-am luat pe tatăl meu, care venea dintr-o excursie. Am oprit aici, el a urcat în maşină şi, dintr-o dată, am simţit miros de benzină. A bubuit dintr-o dată şi s-a aprins acolo. Am avut două extinctoare, au oprit alte două maşini şi am folosit şi cele două extinctoare ale lor. Au venit pompierii şi au stins-o. M-am speriat un pic, că maşina mea e şi pe gaz şi mi-a fost teamă că ar putea exploda. Eu cred că au fost scurgeri de benzină, că v-am zis că mi-a venit un damf de benzină”, explica, ulterior, David Sandu.

Şoferul nu s-a pierdut cu firea, însă tatăl său, un fost preot în vârstă de 74 de ani, a trăit o spaimă teribilă. Când a povestit prin ce a trecut, bietul om a izbucnit în lacrimi. „M-am speriat foarte tare. Acum m-am întors de la revederea de 50 de ani de la terminarea şcolii. Am venit frumos până aici, ne-am suit în maşină şi, când am plecat, a luat foc. Noroc că el a ştiut ce să facă, fiind un copil isteţ. Dacă eram eu, cum sunt mototol, eram morţi. Vă spun drept, nu mai ştiam ce să fac, să iau bagajul, să mă dau eu jos, nu ştiam deloc ce să fac. Mulţumesc lui Dumnezeu şi Macii Domnului că ne-au salvat!”, spunea Vasile Sandu, făcându-şi semnul crucii. În bagaje, bărbatul avea hainele preoţeşti pe care le îmbrăcase la revederea de la Craiova, tocmai de aceea, primul său gând a fost să salveze geamantanul cu straie. Din păcate, maşina a fost avariată serios şi nu mai poate fi reparată.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!