11 C
Campulung Muscel
01/03/2024

Câmpulungean în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti

Un elicopter SMURD a aterizat, vineri, în jurul orei 13.00, pe terenul doi din cadrul complexului sportiv al Clubului Muscel pentru a prelua un bărbat în vârstă de 82 de ani, din Câmpulung, care avea probleme medicale grave şi necesita transferul la un spital din Bucureşti. Bolnavul a fost stabilizat la Spitalul Municipal şi, pentru că starea lui de sănătate nu-i permitea transportul cu o ambulanţă, s-a ales deplasarea pe calea aerului.

Bărbatul avea sindrom coronarian acut şi insuficienţă respiratorie

Aurel Matei avea probleme cardiace severe, iar vineri, în jurul prânzului, i s-a făcut rău şi a solicitat o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a fost diagnosticat cu sindrom coronarian acut şi insuficienţă respiratorie. Medicii câmpulungeni au reuşit să-l stabilizeze, însă, dată fiind situaţia gravă în care se afla, au decis ca pacientul să fie transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală. Elicopterul a decolat la ora 13.20, iar, după aproximativ 40 de minute, a aterizat pe stadionul Dinamo, bolnavul fiind, ulterior, preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Elias din Bucureşti. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!