13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Un câmpulungean a făcut infarct la mormântul părintelui Arsenie Boca

Un bărbat din Câmpulung şi-a găsit sfârşitul pe când voia să ajungă la mormântul părintelui Arsenie Boca. Întâmplarea a avut loc marţi, când Alexandru Albu, în vârstă de 65 de ani, s-a prăbuşit când mai avea câţiva zeci de metri până la destinaţie. Alexandru Albu se afla în curtea interioară a Mânăstirii Prislop, din judeţul Hunedoara, când a fost răpus, cel mai probabil, de un infarct miocardic cauzat de oboseală şi căldură.

S-a simţit rău dintr-odată şi a căzut ca secerat

    Nimic nu anunţa faptul că această călătorie va fi ultima pentru câmpulungean, mai ales că nu era cunoscut cu boli grave. Marţi, Alexandru Albu mai avea doar câţiva zeci de metri până la mormântul părintelui Arsenie Boca, însă, din cauza drumului obositor şi a caniculei de afară, organismul a cedat. Bărbatului i s-a făcut brusc rău şi a căzut ca secerat. I-au sărit câţiva oameni în ajutor, a sosit şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, însă toate eforturile au fost zadarnice, cadrele medicale declarând în final decesul. „Trupul bărbatului nu prezintă urme violenţă şi, prin urmare, nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei infracţiuni. Medicii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală au preluat trupul bărbatului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Laura Bradu. Poliţiştii hunedoreni au deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru a stabili cu certitudine cauzele şi împrejurările care au stat la baza decesului. Alexandru Albu locuia împreună cu soţia, în cartierul Flămânda, şi era cunoscut ca un om jovial, care nu dădea semne de boală. Se pare, însă, că avea probleme cardiace, care, în cele din urmă, i-au adus sfârşitul aproape de mormântul părintelui Arsenie Boca.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!