9.2 C
Campulung Muscel
19/05/2024

După o ceartă sănătoasă, a dat cu maşina peste soacră

De la o ceartă în familie s-a ajuns la un accident rutier. Poate suna neobişnuit, dar aşa s-a întâmplat, sâmbătă, în comuna Vlădeşti. O femeie de 42 de ani a fost lovită cu maşina chiar de ginerele său, după o ceartă în familie. Femeia a ajuns la Spitalul Municipal, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Elena Cocoşatu are o fată care e căsătorită cu Dragoş Neagă, de 24 de ani, din localitate. Cei doi soţi nu se înţeleg prea bine, scandalurile între ei fiind la ordinea zilei. Sâmbătă, bărbatul şi-a “altoit” din nou soţia, iar Elena Cocoşatu nu a mai suportat şi a sărit să-şi apere fiica. Gestul ei a fost imediat taxat de ginere, care s-a urcat în maşină şi şi-a lovit soacra. 
La locul accidentului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung, care a demarat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor care au stat la baza producerii acestui accident rutier. A fost deschis un dosar de cercetare penală şi, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie Elena Cocoşatu, oamenii legii vor face şi încadrarea juridică a faptei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!