8.5 C
Campulung Muscel
03/03/2024

Chiar dacă centrul nu se mai reabilitează, au început lucrările pentru parcarea din spatele Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”

De două zile, se lucrează în spatele Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”. Vicele Liviu Ţâroiu anunţase, la începutul anului, că are în plan să construiască o parcare supraetajată, întrucât centrul urma să intre în reabilitare şi, conform Proiectului „Kretzulescu”, bulevardul era prevăzut fără spaţii de parcat. Cu toate că cel mai mare proiect pe care l-a văzut Câmpulungul a intrat în impas, planurile pentru parcare au rămas în picioare. La începutul săptămânii, a fost băgat un buldozer, care a demarat lucrările prin surparea tribunelor fostului Teatru de Vară. Firma care a efectuat proiectarea a fost SC Advanced Struct Design SRL, iar firma căreia i-a fost încredinţat proiectul este SC Siacons Eurotrust SRL din Câmpulung. Nu a fost organizată o licitaţie cu depunere de oferte, ci contractul a fost atribuit direct. Suma cu care a licitat şi a câştigat firma câmpulungeană a fost de 184.257,34 lei, iar achiziţia a fost finalizată pe 2 iunie. Conform panoului de informare, lucrările au început pe 15 iunie şi vor fi finalizate pe 15 septembrie, termenul de execuţie fiind de trei luni de la data începerii lucrărilor. Conform planurilor “hibernale” ale lui Liviu Ţâroiu, în spatele Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, unde odată era grădina de vară, construcţia va fi pe două etaje, pentru ca spaţiul să fie cât mai încăpător şi cât mai multe maşini să fie garate. Rămâne de văzut cine va taxa şoferii şi unde se vor duce banii.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!