31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Pregătiţi-vă de petrecere, pe 21 mai, cu trupa lui Dan Şipoteanu!

Nu vă faceţi planuri pe 21 mai, de Sfinţii Constantin şi Elena, întrucât vă dorim alături de noi, la petrecerea dată de Evenimentul Muscelean în cinstea cititorilor săi! Pe 21 mai, în Piaţa Primăriei, care se va umple de terase, la care să beţi o bere şi să luaţi o gustare, redacţia noastră organizează un concert unde spectacolul va fi garantat. Se va ocupa de asigurarea unei atmosfere de pomină o trupă faimoasă, cerută la evenimentele din ţară şi din străinătate. Din păcate, din cauza agendei de concerte din cale-afară de încărcate, tocmai muscelenii sunt cei privaţi de spectacolele formaţiei lui Dan Şipoteanu, DE LA FUN, care sunt show adevărat! Săptămâna viitoare, pe 21 mai, Dan Şipoteanu îi aduce pe scena din Piaţa Primăriei pe colegii de trupă: Ionuţ Neacşu – clape & vocal, Radu Ionuţ (Mielu) – vocal & distracţie, Veran Zorilă (Veny) – saxofon & clarinet, Tony Moldovan – vocal & percuţie, pentru a le arăta muscelenilor că muzica este totul pentru ei. Iar acolo unde sunt „Şarpe” şi ai lui, care cântă şi dansează, dansează şi cântă şi se distrează, ca şi când ar fi petrecerea lor, şi nu invitaţi să concerteze la nunta, botezul sau evenimentul monden al altora, distracţia este garantată. DE LA FUN abordează aproape orice gen muzical (pop, dance, rock, muzică populară şi lăutarească, latino, jazz, reggae, R&B, rock&roll, slow&blues, disco, house. Cele mai cunoscute hit-uri din fiecare gen muzical fac parte din repertoriul formaţiei lui Dan „Şarpe” Şipoteanu. 
Aşadar, joia viitoare, pe 21 mai, vă invităm să fiţi alături de noi, pentru o seară “incendiară”! Pe lângă muzica live, pentru sufletul tuturor, care vă va face să uitaţi de orice supărare, Evenimentul Muscelean şi colaboratorii săi, care au contribuit la realizarea aniversării a 20 de ani cu un spectacol de zile mari, au pregătit surprize pentru cititorii fideli! Spectatorii vor avea posibilitatea să câştige cel mai recent album/CD al formaţiei DE LA FUN, intitulat „Pentru prieteni… folclor”, exclusiv cu muzică populară dragă românilor. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!