1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Concertul lui Tudor Gheorghe, reprogramat, fiindcă nu s-a vândut numărul minim de bilete

Spectacolul care trebuia să aibă loc marţi, 5 mai, susţinut de Tudor Gheorghe, a fost amânat, deoarece nu a fost vândut nici măcar numărul minim de bilete. Pentru ca artistul să fie prezent la Câmpulung, trebuiau valorificate minim 200 de bilete, dintre care, până în acest moment, au fost vândute doar 120. În ultimii doi ani şi jumătate, Tudor Gheorghe a fost prezent la Câmpulung de trei ori. La primul spectacol susţinut, sala a fost arhiplină, depăşind capacitatea de 436 locuri şi fiind nevoie de introducerea a încă 50 de scaune. La cel de-al doilea concert, au fost vândute 400 de bilete, iar, anul trecut, s-a jucat la limită, fiind vândute doar 184 de bilete.
    „Lumea, marţi, a venit la spectacol şi atunci a fost informată că spectacolul a fost amânat. Din cei aproximativ 100 de oameni,  20 şi-au luat banii înapoi, 80 şi-au reţinut locurile, iar, între timp, s-au mai vândut  aproximativ 40 de bilete. Până la data de 5 iunie, când va avea loc spectacolul, sperăm să mai vindem cel puţin 100 de bilete. Sunt cheltuieli pe care organizatorul, adică impresarul care se ocupă de turneu, le are, cu orchestra, cu transportul, cu cazările, cu artiştii care cântă, taraful, Tudor Gheorghe, toţi trebuie plătiţi, plus chiria de sală. Eu am fost dispus ca pentru spectacolul din 5 mai să îi spun să vină fără să percep chirie pentru sală, pentru a nu mai fi nevoiţi să suspendăm şi acest spectacol. Am suspendat încă 5 spectacole de teatru din cauza lipsei biletelor vândute, adică s-au vândut doar 17 bilete, la altul 11 bilete, în condiţiile în care costul biletelor la teatru a fost între 20 lei şi 40 lei.”, ne-a declarat directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sergiu Cicu. În cazul concertului lui Tudor Gheorghe, directorul Casei de Cultură s-a înţeles cu organizatorul turneului ca spectacolul să fie amânat până pe 5 iunie. Este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru în cei aproximativ trei ani de când artistul vine la Câmpulung. Acesta a susţinut concerte şi la Piteşti, unde capacitatea sălii este de 800 de locuri, iar la ultimul concert susţinut de artist acolo au fost vândute peste 700 de bilete. Spectacolul care urmează să aibă loc la noi în municipiu se anunţă a fi „best of”, cele mai bune piese ale cântăreţului se vor auzi la Casa de Cultură, pe 5 iunie.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!