1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

A plecat de acasă, la cules de fructe, şi nu s-a mai întors

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Stoeneşti, este căutat de familie de mai bine de 8 luni. De Mihai Fieraru nu mai ştie nimeni nimic, iar ultima dată le-a spus copiilor că merge să îşi caute de muncă, pentru că vrea să lucreze la cules de fructe. De atunci nu s-a mai întors acasă iar familia a anunţat Poliţia şi, cu toate că a fost dat în urmărire naţională, nici până în prezent nu a fost găsit. Soţia îl caută disperată şi îi roagă pe cei care l-au văzut şi pot furniza informaţii despre Mihai Fieraru să anunţe cel mai apropiat post de Poliţie ori să sune la 112.
    Bărbatul a plecat de acasă anul trecut, prin luna august. A luat la el 5 milioane de lei vechi şi actele de identitate. S-a dus în sat la un bar, a băut o bere şi a întrebat vânzătoarea la ce oră este autobuz spre Piteşti. Membrii familiei le-au declarat autorităţilor că nu este prima dată când pleacă de acasă fără să spună unde se duce, dar, de fiecare dată, revenea acasă după două-trei luni. Bărbatul este cunoscut ca un bun meseriaş, iar familia se gândeşte că poate să lucreze în orice domeniu. Are acasă doi copii, un băiat de 15 ani şi o fată de 21. „A zis că se duce la muncă, fără să spună unde. Am întrebat în stânga şi-n dreapta oamenii, dar nimeni nu ştie nimic de el. Am mers în sat, la noi, la Stoeneşti, şi am aflat că, atunci când a plecat, în august, a stat la un magazin, a băut o bere şi a întrebat-o pe vânzătoare la ce oră e autobuz spre Piteşti. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de el.”, a povestit soţia dispărutului. Mihai Fieraru a fost dat în urmărire generală, iar cei care pot da informaţii despre el sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cel mai apropiat post de Poliţie.
  

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!