1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Avocata care le-a apărat pe ghicitoarele Vanessa şi Melissa va pleda la Câmpulung

Unul dintre avocaţii celebri din România va pleda şi la Judecătoria Câmpulung. Este vorba despre avocatul Lorette Luca, cunoscută pentru prietenia pe care a avut-o cu Elodia Ghinescu şi, mai ales, după ce le-a reprezentat pe vrăjitoare în procesul intentat de Oana Zăvoranu, care le-a acuzat că au înşelat-o. Celebra avocată va pleda şi la Judecătoria Câmpulung, pentru a apăra-o pe Mirela Davidoiu.

    Lorette Luca este avocat în Baroul Braşov şi a fost colegă şi prietenă cu celebra Elodia Ghinescu. A apărut în nenumărate rândurile pe posturile naţionale de televiziune, relatând despre fel de fel de întâmplări trăite de fosta sa colegă. În scandalul pe care Oana Zăvoranu l-a avut cu ghicitoarele Vanessa şi Melissa, avocata a fost cea care ieşea pe „sticlă” şi oferea informaţii din tabăra ţigăncilor. Într-un final, cele două vrăjitoare au fost găsite vinovate şi au primit condamnări cu suspendare.
    Tot Lorette Luca este cea care l-a reprezentat pe judecătorul Stan Mustaţă în procesul intentat de DNA pentru corupţie judiciară şi trafic de influenţă. Judecătoarea Veronica Cârstoiu a fost apărată tot de aceeaşi avocată în procesul intentat de DNA pentru luare de mită. Astfel, Lorette Luca este una dintre cele mai apreciate în domeniul său de activitate şi este recunoscută şi graţie notorietăţii clienţilor pe care i-a apărat.
  

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!