1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

„Ballerina” Sandrei N., făcută praf la Poliţia Muzicii

Musceleanca Sandra N. a cunoscut succesul alături de trupa Akcent, iar Adrian Sînă a fost cel care a promovat-o. Fiica primarului de la Albeştii de Muscel a scos melodii care au urcat în topurile radiourilor din România şi din străinătate, dar cea mai nouă piesă a sa, „Ballerina”, a ajuns să fie luată în băşcălie de fanii care şi-au dat seama că este o combinaţie de copieturi. Astfel, mai mulţi dintre cei care i-au ascultat piesa i-au semnalat aceste asemănări lui Sebastian Coţofan, realizatorul emisiunii „Poliţia Muzicii”, de la ZuTv. Fanii i-au scris acestuia pe pagina sa de socializare că ceea ce cântă Sandra N. este, de fapt, o copietură după Lariss, semănând izbitor cu melodia „Dale Papi”. Astfel că musceleanca a ajuns în gura celor de la „Poliţia Muzicii” şi ce a urmat a fost de-a dreptul hilar.
    Coţofan a recunoscut că nu îşi dăduse seama de asemănare, dar saxofonul este similar. Noroc cu el, pentru că, dacă nu ar fi fost acest instrument muzical, piesa ar fi fost mai mult o „maneluşă”, drept pentru care melodia va prinde bine, în special, la cumetrii şi botezuri. Mai mult, în cântecul muscelencei au fost descoperite şi câteva elemente din muzica populară şi, prin urmare, va putea foarte bine să o cânte cu ocazia Zilei Comunei Albeştii de Muscel, acolo unde tatăl ei a fost primar.
    Deocamdată, „Ballerina” nu a intrat în topuri, dar videoclipul este prezent pe toate posturile de muzică româneşti, iar pentru tentele pe care le are poate o să intre şi pe Etno TV sau Taraf TV.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!